شوهرم با مشت محکم زده تو سر من استفراغ نداشتم اما دو روزه سرم سنگینه حس فشار تو سرم دارم درد وحشتناک نیست اما حس سنگینی دارم، شبا میخوام بخوابم به پشت نمیزاره باید به پهلو شم و صدای وزوز آروم تو گوشمه شبا موقع خواب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته نرفتم دانشگاه ولی هیچوقت شکست نمیخورم.یروزی پیشرفت میکنم از زیر سنگم شده شکوفه میزنم.راستی نفرینشم کردم .گفتم الهی دستت قطع شه.۴ماه بعدش تاندوم دستش پاره شد
من استفراغ نداشتم اما حس بدی تو سرم دارم مثله همیشه نیست سنگینه موقع خوابم به پشت قشنگ صدا میاد تو س ...
ببین عوارض ضربه شدیده من چند سال پیش با سر رفتم تو ستون فلزی بیهوش هم شدم سیتی هم دادم چیزی نبود هنو که هنوزه اون ناحیه درد ناکه و انگار یه میخ فلزی تو مغزمه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......