2777
2789
عنوان

اگه میشه لطفا بیایید، شوهرم منو زده ضربه به سر

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه علائمت رو بگی؟ حال من بد نیست الیت همش استراحت می کنم ولی تو سرم حس فشار دارن بعد گریه کردنم به ...

سرم ک درد میکرد و سنگین بودو تب داشتم و ازاینورم احساس سردی میکردم

تو افتابم دراز کشیدم بالا پشت بوم گرمم نیومد

نه خونه خودمم، نگرانم چیزی نشده باشه 

الان با شوهرت آشتی حتما پا میشی براش غذا هم میاری کاراشم می‌کنی ؟

خدایا ما زنا چقد بدبختیم برو دکتر بگو ببرت اون نر فقط نرن همین وگرنه مرد که دست رو زن بلند نمیکنه

سر دانشگاه ؟؟؟؟ یا خدا 

اره خاو توسرش😂ازپیشرفت یک دختر میترسن

درسته نرفتم دانشگاه ولی هیچوقت شکست نمیخورم‌.یروزی پیشرفت میکنم از زیر سنگم شده شکوفه میزنم.راستی نفرینشم کردم .گفتم الهی دستت قطع شه.۴ماه بعدش تاندوم دستش پاره شد

من استفراغ نداشتم اما حس بدی تو سرم دارم مثله همیشه نیست سنگینه موقع خوابم به پشت قشنگ صدا میاد تو س ...

ببین عوارض ضربه شدیده من چند سال پیش با سر رفتم تو ستون فلزی بیهوش هم شدم سیتی هم دادم چیزی نبود هنو که هنوزه اون ناحیه درد ناکه و انگار یه میخ فلزی تو مغزمه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره خاو توسرش😂ازپیشرفت یک دختر میترسن درسته نرفتم دانشگاه ولی هیچوقت شکست نمیخورم‌.یروزی پیشرفت می ...

خدایی منم بچه بودم مثلا 11 بودم اون 13 ب شدت منو میزد دعوا میکردیم ولی خب ن ب خاطر دانشگاه اینا 

مثلا ب خاطر چادر سر نکردن گ نکردم الان عادی شده براشون و کارای بچه گونه 

اونم بدجوری تو سر من میزد 

متاسفانه منم نفرین کردم دستش شکست 

خدایی منم بچه بودم مثلا 11 بودم اون 13 ب شدت منو میزد دعوا میکردیم ولی خب ن ب خاطر دانشگاه اینا  ...

اه دخترا زود میگیرن ازبس ما مظلومیم.ولی عیبی نداره ما اونقدا قوی هستیم نسل بعد خودمونوبسازیم

اه دخترا زود میگیرن ازبس ما مظلومیم.ولی عیبی نداره ما اونقدا قوی هستیم نسل بعد خودمونوبسازیم

بچه گی بود خریت بود 

ولی الان واقعا دوستش دارم ایشااالله ک تنش همیشه سلامت باشه  و دلش خوش