این موضوعو چندساعت پیش پرسیدم اما خواستم این ساعت بازم بزارم ک نظراته بیشتری روببینم.
عزیزان تااااکید میکنم این شخصو صرفاااااا برای زندگی زیرذره بین ببرین نه دوستی و رابطه یه روزه ک بخواد بنظرتون جذااااب بیاد،به مشکلاتش و معایبش بیشتر دقت کنین.
سنش بالای ۲۵🙍♂️
ویژگیای خوبشو بگم اول🤔خب🤔
کارداره،خونه داره،رفیق باز نیست(رفت و امدش بجای رفیق با فامیلاشونه و کاملا رابطه سالم)،اهل هیچ مدل برنامه و دود و دم اینا نیست،ظاهرش امروزی چهرش خوبه،با پسراو جمع مردونه شوخ طبعه و بامزست😐😂اوقات بیکاریشو ول نمیچرخه،توی خونه میگذرونه،ازنظرمالی درحده خودش هست،چشم پاکه،قابل انکار نیست ک جذابه
اخلاق خاله زنکی نداره
از نظر خونوادگی و اعضای خونوادش به شدت خوبن(کاری به اولش خوبن بعدا مارمیشن ندارما باتوجه به شناخت توی طول زمان میگم)
خب🤔معایبشو میگم🤔
به شدتتتتت مغرور بی تفااااوته انگار
ازیناست ک حتی اگه اشتباه کنه یا ضایع بشه برااینکه نشون نده ضایع شده نمیپذیره مشکلشو،
کله خرابه مثلا توی ماشین مثه وحشیا😨رانندگی میکنه ک واقعا حالت بد میشه از رانندگیش و هرلحظه میگی الانه ک بمیرم الانه ک بمیریم😐بعد خودش فکرمیکنه عالیه و" اهمیتیم "نمیده اگه بگی مثلا دارم سکته میکنم(این یه مورده مثال همچین اخلاقایی داره)،به شدت بی احتیاط و فعالیت های خطرناک و هیجانی مثه همین رانندگیه وحشیانرو دوست داره.علمشو نداره ولی ادعاشو داره
غُده،روی دور بیفته لجوجه
ازینا ک همش میگه خودم میتونم
باتوجه به شناختم مثلا اگه بی محلش کنی یا یه کوچولو ناز کنی دوبرابر بی محلت میکنه وحشی😐😑
کلاازین تریپای خودش اقای خودشه.
ازینا ک اگه حرفش بشه باکسی راحت قاطی میکنه و شاخ و شونه میکشه
دورو بریا مثلا میگن توی یه مسائلی بچگونه برخورد میکنه(لج میکنه)
توی خونواده ای بزرگ شده ک مردسالاری بیشتر بوده،
ازنظر احساسیم اصلا نمیدونم،بروز میده،نمیده.
نمیدونم عاشق بشه چطور برخورد میکنه.
قشنگ یه پکه کامله😐😂اههههه اههههه
همه اینارو درکنارهم داره
خب حالا،نظرتون؟ایندشو بگید،برای یه رابطه سالم(ازدواج)؟مشکلاتس ک ممکنه بااین ادم بهش برخورد چیه؟
مورد اینجوری داشتین؟
میدونم ک هرادمی اخلاق خوبو بد داره.
دمی تامل کنید و پاسخ بدید با تچکر.