2777
2789
عنوان

روحیه ی شمالی ها ستودنیه👏🤌😂

171 بازدید | 16 پست

تیزهوشان،نمونه دولتی،قبول شدن در رشته های تاپ دانشگاه ،فارغ‌التحصیل کارشناسی،کارشناسی‌ارشد،دکتری،و.....برای همشون بنر زدن به چه بزرگی و تبریک گفتن😂

بعد فکر کن برای فوتی هاشون هم ازین بنرا میزنن باید نزدیک بشی به بنر ببینی نوشته ای که زدن برای آدم زنده هست یا فوت شده (البته تا باشه ازین شادی ها ان شاءالله همه بنرا برای تبریک باشه) 

چرا خانواده من برای قبولی من در آزمون آیین نامه رانندگی و آزمون شهری رانندگی آن هم هردو برای اولین بار ازین کارا نکردن من واقعا انتظار این کارو ازشون داشتم بهشون هم گفتم واقعا برام کم گذاشتن😒💔

درکل واقعا خوشم اومد روحیه مردم باید همیشه بالا باشه 

من که طی مسیر لذت بردم👌😁

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اوخی🤪🤣🤪🤣🤪🤣🤦‍♀️

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اوخی🤪🤣🤪🤣🤪🤣🤦‍♀️

😂❤️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂❤️

😘🤪🤧🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

پس بهتر که سفرمون به شمال کنسل شد

الان هی میخواستن دختر پسر شمالیارو بزنن تو سرم 😂😂😂😂

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘اول فکر کن بعد حرف بزن....تروخدا چرت و پرت نذارید تو تاپیکا..انقدر نظر خودتونو تحمیل نکنید به بقیه...اینجا شده سایت عقده گشایی برای یه سریا🥀روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

واااای دقیقا انقدر بدم میاد خدا میدونه خیلیییی خزه کل شهر پر بنره انگار چیزی به اسم استوری به وجود نیومده یعنی چی آخه

طرف آموزش ابتدایی قبول شده پونصد تا بنر زدن بسه دیگه

پس بهتر که سفرمون به شمال کنسل شدالان هی میخواستن دختر پسر شمالیارو بزنن تو سرم 😂😂😂😂

قطعا میزدن تو سرت

خیلی چشم تو هم چشمی بود😂😂😂😂

جدی توقع داشتی برا قبولی گواهینامه برات بنر بزنن؟😂😂🤣

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
واااای دقیقا انقدر بدم میاد خدا میدونه خیلیییی خزه کل شهر پر بنره انگار چیزی به اسم استوری به وجود ن ...

😂😂😂😂

جدی توقع داشتی برا قبولی گواهینامه برات بنر بزنن؟😂😂🤣

بله پس چی😌🤣

میدونی چقدر آدم بود اومده بودن برای بار دهم آزمون بدن😒😂

نبابا شوخی میکنم😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من تو رشت ندیدم اما

من به رشت نرسیدم 

از لنگرود و چابکسر و رودسر و رامسر و ...

ما رفتیم سمت شرق 

فکر کنم همه جایی باشه ولی اینجا تو شمال برای ورزشکارامونم بنر بزرگ میزارن طبیعیه

نه همه جا اینجور نیست

من تو این ۲۰ روز تقریبا نصف ایرانو گشتم 

روحیه شمالی ها ستودنیه من که خوشم اومد