2777
2789
عنوان

بگه بچتون قبل اینکه بگه مامان

226 بازدید | 20 پست

اسم بچه های خواهر شوهر برادر شوهر یاد بگیره چیکار میکنید 😂😂😂😂

من پسرداییم دو و نیم سالشه

هنوز مامان نمیگه ولی اسم چند تا از ما رو یاد گرفته 

مثلا ترنم رو میگه تَ تَ .. امیر رو میگه امی .. چند تا همینجوری مخفف یاد گرفته ولی مامان نمیگه

زن دایی من خیلی گله اگه ناراحت هم شده باشه به روش نمیاره و میخنده در این مورد ولی میخواستم بدونم نظرتون چیه 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مهم اینه بچم حرف بزنه حتی اگه هیچوقت مامان نگه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ذوق میکنم بچه ام حرف میزنه

مهم این من مادرشم و مهمترین شخص زندگیش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه میشه تواین سن مامان نگه؟ مامان میگن ولی توی جمع کمتر 

پسرمنم همینطوره اسم آبجیم ودخترای خواهرشوهرمویادگرفته همش صدا میزنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

هیچی ناراحتی نداره،حس‌میکنه بچه‌ها دوستاشن باهاشون بازی میکنه عادیه اسمشونم صدا می‌کنه تازه از بازی با اونا خیلی چیزا رو زودتر یاد میگیره مثل حرف زدن راه افتادن و...

بچه‌من اول گفت بابا،بعد آب،بعد مامان🤣🤣

همزمان با مامان اسم های دیگه هم یاد گرفت

ولی دو و نیم ساله بزرگه مامان و کلی کلمه دیگه بلده 

حوصله بازگو کردن نداره خخخخ

هیچی والا بعدم دو و نیم سال بزرگه باید جمله بگه دختر خودم محمود خورده

پدر مادرش جفتشون دیر حرف زدن دکتر گفته طبیعیه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

هیچی والا بعدم دو و نیم سال بزرگه باید جمله بگه دختر خودم محمود خورده

دوسال ونیم وجمله ؟😅

الان کلمه بایدبگن بایدتکرارکنن .خیلی کم هم جمله درحددوکلمه میگن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
هیچی ناراحتی نداره،حس‌میکنه بچه‌ها دوستاشن باهاشون بازی میکنه عادیه اسمشونم صدا می‌کنه تازه از بازی ...

کمترین فاصله سنی 15 ساله 😂😂

حتی یکی از دختر عموهاش که میشه دختر دایی من بچش بزرگ تر از اونه

ولی انقدر شیرینه همه باهاش هم بازین

خب خدا رو شکر 🩷😂

اکثرا اوکین

زنداییم خیلی خوبه عین رفیقه برام نمیخواستم ناراحت باشه