2777
2789
عنوان

وایییی من....

172 بازدید | 10 پست

از دیشب تاحالا دلم آشوب شده ، احساس میکنم تپش قلب گرفتم، ضربان قلبمو خودم اندازه گرفتم بین ۷۵ تا ۸۰ بود ولی احساس بدی دارم، احساس میکنم یه چیزی تو گلوم گیر کرده. استرس دارم برا کنکور و امتحانا ، ینی ب خاطر اینه یا مریض شدم؟😭😭😭😭

اگ الانم برم دکتر کلیی آزمایش می‌گیرن تازه کرونا هم هست تو بیمارستان ،چیکار کنم میترسم؟😬😭⁦🤦🏻‍♀️⁩

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بری دکتر فوقش یه نوار قلب میگیره تو همون مطب

ولی اگه تشخیص بده اضطراب داری بهت دارو میده بهت کمک میکنه

از کرونا نترس  وقت بگیر برو دکتر ، سروقت بری تو مطب معطل نمیشی

کرونا شاید حالا حالا ها نره میخوای همینجوری از دکتر رفتن امتناع کنی؟

بابا این دوران میگذره  هیچ استرس امتحانو  نداشته باش که آنلاین دیگه کنکورم که نشد میری ا ...

آخه من خیلی زحمت کشیدم می‌خوام نتیجشو ببینم هعی...😶

بری دکتر فوقش یه نوار قلب میگیره تو همون مطب ولی اگه تشخیص بده اضطراب داری بهت دارو میده بهت کمک می ...

آخه من مادرم خیلی بهم گفتن ک استرس نداشته باشم ، ولی من خیلی زیاد استرس دارم. بعد اگ بهشون بگم اینطوری شدم ، ناراحت میشن خیلی. دلم نمیخواد مامان بابام بفهمن

آخه من مادرم خیلی بهم گفتن ک استرس نداشته باشم ، ولی من خیلی زیاد استرس دارم. بعد اگ بهشون بگم اینطو ...

عزیزم مگه استرس ارادیه که تو تصمیم بگیری نداشته باشی و نداشته باشی؟

استرس تو طولانی مدت هم بهت اسیب جسمی میزنه هم روانی هم رو کیفیت زندگیت تاثیر میذاره

من مطمینم مامانت ترجیح میده الان در جریان قرار بگیره نه وقتی ک از کنترل خارج شد