2777
2789

میخوام برای یه ادم خاص بفرستم بهترین آهنگ عاشقانه ای که گوش دادین و باهاش هیجان زده شدین چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میثاق راد گل سرخ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

@parva_tt     در واقع: تتلو با همین اهنگ قهر نکن نه با تو غم نداره این قلبم عمرا روش و ...

من فقط پوتک گوش میدم

نوار مشکی😔😐

افسرده م کرده لعنتی 😐

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
من فقط پوتک گوش میدم نوار مشکی😔😐 افسرده م کرده لعنتی 😐

😐😐😐😐😐😐بلند میشم میام کرمانشاه اون گوشیو میگیرم میکوبم تو دیوار که نه

گوشی گرونه

برمیدارم آهنگاشو میپاکم😒😒😒😒😒

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😐😐😐😐😐😐بلند میشم میام کرمانشاه اون گوشیو میگیرم میکوبم تو دیوار که نه گوشی گرونه  برمیدا ...

😂😂😂

خدایی آهنگش خیلی غمگینه به نظرم😐

از وقتی لایکم کرده طرفدارش شدم😂😂😍

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی