2777
2789
عنوان

برم یا بمونم

109 بازدید | 8 پست

ما سه سال بعد ازدواجمون تو خونه پدر همسرم زندگی میکنیم حالا برادر همسرم قصد ازدواج دارن و ایشون هیچ پولی برا خرید خونه ندارن و تصمیم دارن که بیان تو این خونه زندگی کنن با توجه به گرون بودن خونه نمیشه خونه خرید الان موندم سر دوراهی چون خانواده همسرم میگن که بمونید همینجا و کمک مال کنیم ب برادر همسرم که خونه بسازن یا اینکه مجبوریم بریم از اونجایی که خیلی اذیت شدم تو همسایگی خانواده همسرم نمیخوام اینجا بمونم ولی از ی طرف از آینده میترسم که نتونیم خونه بخریم 

لطفا کسایی که تو خونه اجاره هستن بگن که چقدر سخته یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ب شوهرت بگو هر چی خودت تصمیم می گیری چون مشکلات مالی رو شما بیشتر باید مرتفع کنی در این زمینه...اگر اصرار بر چیزی کنی فردا همه چی سر تو می شکنه از مادر شوهر گرفته تا برادرشوهر که خودش می خواد بیاد بشینه با مشکلاتتون بهت طعنه خواهد زد ، شوهرتو که نگم برات هر روز سرکوفتشو باید بشنوی که تو خواستی وگرنه من تن نمی دادم....بگو هر تصمیمی بگیری من در این باره نظری ندارم چون نمی تونم اینده رو پیش بینی کنم تو تو فضای بیرون و اجتماعی اقتصادو بازارو داری می بینی اگه خونه می تونی بخری یا بسازی ی ساله بریم اگه نه بازم خودت تصمیم بگیر...ب مادر شوهرتم بگو من گذاشتم پای پسرت فردا به من نگید فلان چنین چنان دارم جلو خودتون می گم برای من فرقی نمی کنه ... محکم حرفتو بزن شل بگیری خودت باختی...مشکل بی خونه بودن ی مشکل فوق العاده جدی حساب می شه

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش