الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
عزیزم دلم نگران نباش به خدا توکل کن حتمااا پیش دکتری برو که با تجربه باشه من خودم یک هفتست که زایمان کردم اونم طبیعی انقدر از دکترم راضیم که حد نداره به نظرم بهترین دکتریه که باهاشون آشنا شدم اسمشونم دکتر محبوبه ماموریان هست یکی از بی نظیر تریناست حتمااا برو پیشش آدرش و شمارشو خواستی بگو بهت بدم قیمتاشم نسبت به جاهای دیگه مناسب تره
سلام من خودم میخوای پیش خانم دکتر مینا مهدوی دخترمو به دنیا بیارم خیلی کارش درسته میگن هفته دیگه من زایمان میکنم تا الان که واقعا خیلی کمکم کرد خیلی دختره خوبیه پیشنهاد می کنم که بری اینجا خواستی آدرسشو شمارشم میدم بهت
عزیزم چرا بیمارستان الان وضع خیلی خطرناکه همه بیمارستان ها پرشده از مریض های کرونایی من خودم می خواستم بیمارستان برم ولی با شوهرم که رفتم پشیمون شدم تو همین سایت ها با خانم مریم حیدر زاده آشنا شدم رفتم پیششون خیلی با تجربه و خوب بود پیشنهاد می کنم که بری پیششون فوق العاده بودن هم مطبش تمیز بود همم هزینه هاش نسبت به جاهای دیگه مناسب تر بود خیلی راضی ام حتما برین خواستین آدرس و شمارشو می دم بهتون