2777
2789
عنوان

مگ میشه براش نمرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 83 پست
ای جانم 😍💋 ببخشیدا چرا موهاش کوتاه کردی🙁

شیمی درمانی میشه و موهاش ریخته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا زود درمان میشه😌😌

انشالله دوست عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

وای دلم گرفت...

انشالله به حق همین ماه عزیز خوب میشه عزیزم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ای جان فدای مجبتش بشم😘😘😍❤❤

قربونت عزیزم

ای جااانم مهربوووون خانم ....ایشالا بزودی سلامت میشهههه کلی براش دعامیکنم  

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
سرطان داره و شیمی درمانی میشه

گفتم شاید از اون مادرایی ک کچل کردی تا پرپشت شن خاسم دعوات کنم😜

دختر قشنگمون قطعا صورتش ببینم بدون مو قشنگه و جذاب

انشاالله زودی درمان شه فرشته قوی❤

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
الللللللهی قربونش برمممممم

فدات بشم عزیزم

خدا حفظش کنه ای جان چقدر مهربونه😍😍😍😍😘😘😘چند سالشه

ممنونم عزیز دلم 

۱۶ ماهشه