2777
2789
عنوان

کج شدن نوک بینی بعد عمل

73250 بازدید | 76 پست

سلام دوستان من ۱ماه و ۲ روزه جراحی کردم بخاطر قوز بینی که عینک اینجاد کرده بود متاسفانه احساس میکنم نوک بینیم به سمت راست کجه و نیم رخ هام باهم متفاوته پره سمت چپ بزرگتره و گوشتش هم کلفت تره انگار به دکتر گفتم میگن ورمه کسی تجربه مشابه داشته؟آیا درس میشه؟من خیلی نگرانم و حالم گرفته

اره برا مامانم این شکلیه یک سال و نیم گذشته باز ورمش مونده ولی رفته رفته برطرف میشه. مامانم میخواست امپول بزنه ورمش بره بعد چون عمل دومش بود دکتر گفت غضروفهات  ضعیف میشن اینا فعلا صبرکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برا مامانم این شکلیه یک سال و نیم گذشته باز ورمش مونده ولی رفته رفته برطرف میشه. مامانم میخواست ...

ینی درست میشه؟یا دوباره باید جراحی کرد؟من بار اولمه بنظرتون آمپول بزنم درس میشه؟

ینی درست میشه؟یا دوباره باید جراحی کرد؟من بار اولمه بنظرتون آمپول بزنم درس میشه؟

چکاپ رفتی بعد عمل ؟ اگه نرفتی حتما برو پیشش مشورت کن مطمین نشدی برو پیش پزشک دیگه چون عیبهای همدیگه رو قشنگ درمیارن 

ورم داره دختر نگران نباش بینی منم هرروز یه شکله یه روز قوز داره یه روز کجه تا ۶ ماه وایسا ببین چه نا ...

خیلی امیدوار شدم واقعا چون کبودیم کم بود نسبتا زود ورم بینیم میخوابه گفتم دیگه حتما ورمش خوابیده همینه دیگه

چکاپ رفتی بعد عمل ؟ اگه نرفتی حتما برو پیشش مشورت کن مطمین نشدی برو پیش پزشک دیگه چون عیبهای همدیگه ...

چون شهرستانم زنجان عمل کردم نمیتونم برم گفته ۵ خرداد بیا تا اون موقع صب کنم مشکلی پیش میاد بنظرتون؟

خیلی امیدوار شدم واقعا چون کبودیم کم بود نسبتا زود ورم بینیم میخوابه گفتم دیگه حتما ورمش خوابیده همی ...

نترس من اول که آتل رو برداشت حالم بد شد قوز داشت دماغم نوکشم پهن بود اصلا انگار عمل نکرده بودم الان دو هفته میگذره هم قوزش کم شده هم نوکش جمع شده بینی تا ۳ ماه خیلی زشته

نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍
نترس من اول که آتل رو برداشت حالم بد شد قوز داشت دماغم نوکشم پهن بود اصلا انگار عمل نکرده بودم الان ...

برا منم بعد برداشتن آتل افتضاح بود من ۳هفته طاق باز خوابیدم از ترسم خیلی رعایت کردم ولی نوکش کج شده اینجوری حالمو گرفته

برا منم بعد برداشتن آتل افتضاح بود من ۳هفته طاق باز خوابیدم از ترسم خیلی رعایت کردم ولی نوکش کج شده ...

نه اصلا نترس مثل نوزاده بینی هرروز یه شکل جدید میشه

نگران فردا نباش،خدا قبل از تو اونجاست🤍