2777
2789
عنوان

با سیایت باش بانو

161 بازدید | 10 پست

💐🌿💐

🌿💐

💐

#با_سیاست_باش_بانو

#مردها در زندگی حکم یک فوتبالیست را دارند که دوست دارد همیشه قهرمان باشد .💪 وقتی گل بزند تشویقش کنند

تعریفش کنند

بهش افتخار کنند

وقتی هم گل نمیزند

بگویند نزدیک بود گل بزنی😉

وقتی هم گل میخورند بگویند

هنوز وقت اضافه ای هم هست !!😎 آن زمانی که یک جور رفتار میکنی که یعنی عرضه ی بازی را نداشتی ، سوت پایان را زده ای ...😖

بهتر بگویم .. ناک اوتش کرده ای !!! #اگر میخواید که همسرتون همیشه پشتیبانتون باشه حواستون باشه که اقتدار مردونه شو تقویت کنید💪  یعنی: 👈

اولا تشویق و تحسین در ازای انجام کارهایی که برای شما انجام میدن، فراموش نشه!

دوما اینکه با هیچ مرد دیگه ای ولو پسر بچه ده ساله، مقایسه شون نکنید " پدرم و شوهر خواهرم و ... ال و بل میکنند رو بذارید کنار که نتیجه عکس میده!😐 سوما غرغر کردن ممنوع .

چهارما وظایف شون رو به مردهای دیگه مثل پدرتون نسپارید، صبر کنید تا خودشون انجام بدند

کپی شده از کانال روبیکا منو آقاییم لینک در پایین 

💍❣💍❣💍❣💍❣

@tajrobe_zendegi

.

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع فوتبالیست از نوع طارمی فقط بلدن موقعیت حروم کنن

الان بهترین بازیکن پرتو ک🤣🤣🤣

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕