2789
عنوان

آزواسپرم

433 بازدید | 29 پست

خانما کسی بوده که مشکل شوهرش ازو اسپرم باشه؟؟؟ نتیجه گرفتین؟؟؟ خواهشا اگه تجربه این دارین بهم بگید ممنون اگه کسی هسته که با این مشکل بچه دار شده بهم بگه خواهشا از چه روشی چجوری مرسی 

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شاید انسدادی تو مسیر اسپرم هست و باید عمل شن؟

نمیدونم رفتم یزد دکتر دا و داده که مصرف کنه بریم فعلا هم که راها بسته هستن نمیشه رفت

نمیدونم رفتم یزد دکتر دا و داده که مصرف کنه بریم فعلا هم که راها بسته هستن نمیشه رفت

داروها رو استفاده کنن ایشالا که درمان میشن.اینجا من خیلیا رو دیدم گفتن شوهرشون آزواسپرم بوده با درمان و... جواب آزپایششون خوب شده

بله شوهر من اسپرمش خیلی ضعیف بود 

سیگار هم میکشید 

دکتر گفت سیگارو ترک کن بادوم روزی ده تا بخور قرص اسپریژن هم روزی یکی بخور 

نتیجه داد 

شوهرم تو بچگی ضربه خورده بوده توی فوتبال 😐

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena

بله اسپرمش صفره نطفه نداره کلا 

مال من هفت ملیون داشت همون هفت ملیونم توی تحرکو شکل مشکل داشت من با داروی عطاری باردارشدم  نمیدونم به کارتون میاد یانه ولی شماره عطاری رو ازگوگل دربیار زنگ بزن شاید کمکت کنه عطاری بهمون یه پودری داد گفت سه الی چهار ماهه نتیجه میگیرین من ماه سوم باردارشدم اسم عطاری عطاری حسین حبابی هستش زنگ بزن بپرس ببین چی میگن خیلی عطاری خوبی هستن خیلیا توشهرمون استفاده کردن باردارشدن پودر دوماهه اش رو من اذرماه گرفتم250هزارتومن بهمن ماه باردارشدم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
داروها رو استفاده کنن ایشالا که درمان میشن.اینجا من خیلیا رو دیدم گفتن شوهرشون آزواسپرم بوده با درما ...

ایشالله خداکنه جواب بگبیرم

بله شوهر من اسپرمش خیلی ضعیف بود  سیگار هم میکشید  دکتر گفت سیگارو ترک کن بادوم روزی ده ...

مرسی عزیزم انشالله ماهم جواب بگیریم

مال من هفت ملیون داشت همون هفت ملیونم توی تحرکو شکل مشکل داشت من با داروی عطاری باردارشدم  نمید ...

مرسی عزیزم حتما زنگ میزنم بهش مرسی که راهنماییم کردی