2789
عنوان

آزواسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 29 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معذرت میخوام اونایی ک منیشون پرتاب میشن ب خاطر اسپرمه؟اگ اسپرم نداشته باشه تومنی معلوم نیس؟

ن عزیز اصلا متوجه نمیشی فقط باید بری آزمایش اسپرم تا بفهمی درضمن شوهر منم منیش پرتاب میشه کلا همه چیزش عادبه ولی خب اسپرم نیس

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
مرسی عزیزم ایشالله مشکل همه حل بشه همین امسال ی نی نی ناز بیارن

سلام گلم خوبی 

شما شوهرتون اسپرم دار شد؟

چ کار کردین 

ممنون میشم بگی منم شوهرم ازو هست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

سلام دوستان. امروز اتفاقا اینجا رو دیدم که صفحه ای هست که بشه کسانی که به هر دلیلی با این مشکل سروکار دارن باهم در ارتباط باشن و از هم مشاوره بگیرن و مهمتر از همه برا هم دعا کنیم. ادمین محترم خیلی از شما ممنونم. البته اگر صلاح بدونید و امکانش هست و دوستان موافقت کنن برای راحتی گفتگو توی فضای مجازی گروهی تشکیل بشه چه بهتر .

بنده 33 سالمه از یزد . 11 ساله که ازدواج کردم ولی متاسفانه آزواسپرمم. توی این سالها هر دکتری که فکرش کنید رفتم برای درمان هم پزشکی و هم سنتی.خیلی روزهای سختی رو گذروندیم و چون مشکل از خودمه روزانه بارها و بارها آرزوی مرگ میکنم. مردی که نتونه خانومش رو به آرزوی مادرشدن برسونه چه فایده   

سرتون رو بیشتر درد نیارم 4 مرداد نوبت عمل میکروتسه دارم نمیدونم قراره نتیجش چی بهم بگن. بعداز این همه سال ی درصد خیلی کم دکترا برام امیدواری گذاشتن که با این عمل مشخص میشه. بیاین همه براهم دیگه دعا کنیم هیچ کسی نمیتونه مشکلات مارو درک کنه . همه ما اینجا یه خانواده کوچیکی هستیم که دلامون پراز درده ولی میتونیم درکنار هم و توکل به خدا پشتوانه ای باشیم براهمدیگه تا بتونیم یک ذره کمی هم که شده به زندگی امیدوار باشیم.

یه پیشنهاد: 

البته با اجازه ادمین محترم

اگه موافق باشین ی گروهی تشکیل بدیم توی فضای مجازی برای تبادل راحت تر مشاوره و راهنمایی ها.

چون خیلی توی فضای مجازی گشتم تا بتونم همچین جمعی رو پیدا کنم ولی نشد. درسته نمیخوایم کسی متوجه مشکلاتمون بشه به همین خاطر مجبور بودیم کامنتی ننویسیم که کسی متوجه بشه ولی اینجا که هممون از یه گروهی هستیم خیلی راحت تر میتونیم اعلام تشکیل یه گروه بدیم.