2777
2789
عنوان

رابطه جنسیت بچه و فشارخون

| مشاهده متن کامل بحث + 13446 بازدید | 24 پست
بچه ها دکتر میگه فشار خون قبل از بارذاری

من اکثرا ۱۲ بود قبل بارداری  و زمان بارداری ۹  شد پسر 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دکتر میگه فشار خون قبل از بارذاری

حالا کدومو میخوای

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
در کل میگن مصرف نمک بالا احتمال جنسیت پسر رو افزایش میده. این دو تا نظریه الان با هم در تناقضن.  ...

نه اتفاقا درسته دکتر گفت اگه فشار خونتون بالا باشه بچه پسر میشه خب نمک هم فشار خونو بالا میبره بازم پسر میشه تناض نداره

براددو نفر پرسیدم یکیش پسر میخپاد یکیش دختر

خب واطه پسر باید محیط قلیایی باشه و روز تخمک گذاری نزدیکی انجام بشه 

واسه دختر محیط اسیدی و ۲ تا ۳ روز قبل از تخمک گذاری  نزدیکی انجام بشه البته من به دعا هم خیلی ایمان دارم

دعای چی

دعا کردن سر نماز 

خودم واسه پسرم دعا میکردم سالم و صالح باشه وپسر  

همین شد 

خواهر شوهرمم دعا کرد شد پسر الانم حاملست دعا کرد این یکی دختر بشه شد دختر  

الان من درحال دعا کردنم این بار باردار بشم خداجون منو لایق یه دختر سالم وپاک وخوشگل بدونه😍

نه اتفاقا درسته دکتر گفت اگه فشار خونتون بالا باشه بچه پسر میشه خب نمک هم فشار خونو بالا میبره بازم ...

عه اره. درسته قاطی کردم😅

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی