2777
2789
عنوان

کمک کمک

131 بازدید | 10 پست

شوهرم با برادرش مشکل داشت برادرشوهرم ملکمون سندش زده به نام خودش قرار شد بزاره شرکت بار بیاره برا همه ولی با شوهرم جروبحث شد به ما بار نداد الان نزدیک 9 ماه برا خودش استفاده میکنه شوهرمم خیلی دعوا کرد خیلی تلاش کرد برا سندش ندادنش گفتن هر کاری دوست داری بکن نمیدیمش فقط یه وکلالت نامه داد شوهرمم وقتی دید دستش به جایی بند نیست خیلی دعوا می‌کرد فوششون میداد اونام هم فوش میدادن چند بار زنگ زد باباش تهدید کرد بیا سندمو بگیر وگرنه فلان میکنم الکی میخواست باباش بترسه که بیاد که اونم براش مهم نبود بقیشو الان میگم

خدایاشکرت 🙏

خانم های عزیز لطفا واسه حاجتم دعا کنید و یه صلوات بفرستید اگر این کارو کردی لایک کن تا منم برات دعا کنم اجرت با خدا🙏 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شوهرم شکایت کرده از برج 10 پارسال ولی هنوز جلسه نذاشتن 

برادراش خیلی به ما ضرر زدن 7 ماه کاری کردن مغازمون بستیم خلاصه خیلی ضرر کردیم باهم دشمن شدیم بخاطر این سند از لج لج بازی اونا

الان داخل اسفند ماه مغازه برادر شوهرمو دزد زده ما وقتی فهمیدیم خیلی ناراحت شدیم بخدا ولی الان بعد 45 روز دزدی یکی از برادر شوهرام به شوهرم گفته همه به تو شک دارن آگاهی داره تحقیق میکنه دارن شماره هاتون شنود میکنن توی این چند روزه میان سراغت الان ما خیلی ناراحتیم بخاطر این تهمت بزرگ الان همه فکر میکنن ما دزدی کردیم میگن بابا گفته تو تهدید کردی 

بقران بخدا ما هیچ کاری نکردیم دلم خیلی خون توروخدا دعا کنید برام این تهمت از بین بره اگه بیان شوهرمو ببرن شوهرم خیلی بچه و نادون زود عصبانی میشه یه کاری میده دستم

خدایاشکرت 🙏

دراین زمینه اژلاعات ندارم

عزی م میشه به آخرین تاپیکم سر بزنی😭😭🌷

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️

خدا نجاتتون بده ازهمه ی گرفتاریها یه نذری بکن تا خدا اون سند زمین وشرکت اگه به حق هست به شماهم برسه ولی درحال حاضر درمورد سند اگه شاهد یا مدرک معتبری نداشته باشی بعید میدونم بتونه کاری بکنه درمورد دزدی اگه مدرک وشاهدی  نداشته  باشن هیچ کاری نمیتونن بکنن شما برای ساعت وروز دزدی اگه تو جایی بودید که اشخاصی  همسر شمارو دیدن میتونید ازون بعنوان سندو مدرک استفاده کنید وگرنه از نظر قانونی اونا باید مدرک ارائه بدن نمیشه با حرف وتهمت چیزیو ثابت کرد خدا بزرگه 

خدا نجاتتون بده ازهمه ی گرفتاریها یه نذری بکن تا خدا اون سند زمین وشرکت اگه به حق هست به شماهم ...

برا سند وکالت نامه داریم 

ولی برا دزدی شوهرم خونه بوده شب صبح هم رفته مغازش   خدا کنه مرسی عزیز

خدایاشکرت 🙏
الان شوهرم شکایت کرده از برج 10 پارسال ولی هنوز جلسه نذاشتن  برادراش خیلی به ما ضرر زدن 7 ماه ...

عزیزم می خواستن شما رو بتر سونن

شما الان می تونین از دست اونا که بهتون تهمت زدن شکایت کنید مملک الکی که نیس بدون مدرک بگن شما دزدید

برید اعاده حیثیت کنید

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید