2777
2789
عنوان

فکر عجیب

110 بازدید | 14 پست

دارم جدا میشم

ولی یه فکری مث خوره افتاده به جونم، شب و روز دارم بعش فکر میکنم و روز ب روز داغون تر میشم

اینکه بعد از جدایی، یعنی نامزدم کیو میاره ب جای من

یه چیز خیلی بدی ک هست، اینکه تا اخر عمر جلو چشمامه، چون اشنامونه و تا اخر عمر جلو چشمامه

کیا بعد از جدایی، نامزدشون ازدواج کرده و خوشبخته

کسی حسش مث من بوده؟؟؟ 

اگه دوسش نداری که برات مهم نباشه

اسم منو یادت بمونه یه روز ازم بپرس :مامان شدی یا نه،من برات خیلی دعا کرده بودما😍😍تاریخ امضام تیر ۱۴۰۰هست/دارم میرم دکتر آزمایش و عکس رنگی و سونو دادم قراره آماده شد ببرم دکتر ببینه/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واست مهمه؟ اهداف مهمت بعد جدایی چیه؟ باید به خودت فکر کنی ..‌‌نه اون 

اتفاقا اهدافم مشخصه، در کل سطحم ازش بالاتره،،، ولی الان ک دارم جدا میشم یه حس بد دارم، حسی بین نفرت و دوست داشتن

میترسم بعد جدایی پشیمون بشم

اتفاقا اهدافم مشخصه، در کل سطحم ازش بالاتره،،، ولی الان ک دارم جدا میشم یه حس بد دارم، حسی بین نفرت ...

خب طبیعیه... زمان می‌بره 

به نظرت مشکلتون حل شدنیه؟

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
خب طبیعیه... زمان می‌بره  به نظرت مشکلتون حل شدنیه؟

مشکلمون حل شدنیه در صورتی ک معجزه بشه و خانواده ی نامزدم بیان و بگن دست از دخالتشون بر میداریم

بقیه مشکلامون جزئیه

ولی مگر اینکه معجزه بشه، خانوادش این کارو بکنن

خود نامزدمم تابع اوناس شدیدا

از این میسوزم ک کاش زود تر بهم میزدم نامزدیو

تا خاطره هامون اینهمه زیاد نباشه