الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه پسر میخوای کیت تخمک گذاری بگیر موقع تخمک گزاری باشه اگه دختر بزار دو سه روز بعد یه دندون پزشکی برو بعد هم پیش متخصص زنان بگو میخوام اقدام کنم بهت راهنمایی میکنه آزمایش های لازم هم مینویسه
شرایط خیلی سختی رو میگذرونم برام یه صلوات میفرستین ممنون
با اجازه ی استارتر ر کسی در مورد مصرف داروی زود انزالی هم چیزی میدونه بگه. من اقدامم. همسرم دارو زودانزالی مصرف میکنه. قرص. ممکنه رو اسپرمش تاثیر بذاره؟
برو دکتر آزمایش روز ۳ برات بنویسه انجام بده هورموناتو چک کن ویتامین دی ات ببینه چنده fsh و lh تیرویید و قندو..
کیت تخمک گذاری بذار ببین روز تخمکگذاریت کی هست
سونو فولیکول روز ۱۲هم انجام بده
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اول چکاب کامل ازمایش وعفونت ادراربده تیروعیدهمه چی چک میشه اگه نیازباشه بایداسیدفولیک پنج استفاده کنی وگرنه یک کافیه بهداشت بهت میگه بایدپیشش پرونده تشکیل بدی سرازخودنخور
اول سه ماه فولیک اسید بخوری و چکاپ کامل بده از نظر تیروئید و دیابت که مشکلی نداشته باشی دوم عفونت نداشته باشی بعد بری معاینه بشی بعد سونو بدی کیست نداشته باشی بعد دندوناتو به دندون پزشک نشون بدی که مشکل نداشته باشی بعدم اقدام کنی به بارداری و در حین این اقدام حواست باشه سی تی اسکن و رادیولوژی نری و قرصو دارویی نخوری که اگه حامله بودی مشکلی ایجاد نشه برا جنین
من خودم مولتی ویتامین و آهن و فولیک اسید میخوردم شبی از هرکدوم یکی..... همسرمم شبی یه مولتی و یه ویتامین ث تاسه ماه قبله اقدام برای اقدامم چن روز بعد تمام شدن پریودی که ترشحات داری و تمایلات تو اوجه