2777
2789
عنوان

شوهرم ب من گفت آشغال

191 بازدید | 10 پست

وقتی عصبانی یا ناراحت میشه ازم اینطور کلمات توهین آمیز میگه.من خیلی بهم برمیخوره..انگار فقط خودش آدمه و حس داره.من اگه حالا ازش ناراحت بشم واسش مهم نیس.من تا حالا ازین صفتها واسش بکار نبردم.خیلیییی بهم برمیخوره ک ب من میگه آشغال یا یکبار دیگم گفت شغال..خیلی کم پیش میاد ناراحت بشه ازم ولی همون چند بارم صفات زشت بکار میبره

بهش میگفتی چیه زورت گرفته باید ساعت ۹ بری تو ماشین شهر داری میخوای منم نسبت بدی به خودت

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو هم بهش اینارو بگی چی میشه؟

بخدا بهش برمیخوره چون من تا حالا نگفتم..حق من نیست که باهام اینطور برخورد کنه..دو تا بچه کوچیک دارم.خیلی اذیت می‌کنن سرکارم میرم..نمی‌رسم خونه رو مرتب کنم یا حتی آرایشگاه برم یا حتی بازار..یا سرکارم یا در حال سر و کله زدن و غذا دادن و خوابوندن بچه ها..امشب از سرکار ک اومد از اول فک میکنم ناراحت یا عصبانی بود..حرف از جهیزیه شد من گفتم هر چی گرفتم از سرت زیادم بوده که بهش برخورد

بیشتر سر مامان و باباش و خودش

خب رو این مسائل حساس بخصوص مادر و پدرش کم کم با کنترل خشمت و اروم بحث رو انجام بده نزار به دعوا و حرصی شدن اون بشه ببین قلقش موقع دعوا چیه مطمئن باش شوهرت فهمیده رو این کلمات حساسی و نقطه ضعفته که حتی میای تایپیک میزنی سر دعوا میگه بهت که حرصش رو خالی کرده باشه تو رو هم عصبانی