2777
2789
عنوان

موهام کوتاه کردم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 59 پست

من از موی کوتاه خوشم میاد . یخورده بلند میشه کوتاه میکنم. اینجوری خیلی راحت. تمیز و مرتب. با یه لباس راحتی تو خونه واسه خودم انگار رو پر قو ام. انگار سریعتر کارامو انجام میدم. سبک وتمیز😂از مو بلند بدم میاد

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاسه میزاشتی راحت تر قیچی میشد

🙁 اولا تا کمرم بود موهام .. بعدم رفتم آرایشگاه مدل داد😐😑

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

من دارم غصه میخورن که چقدر بلند شدنه   

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
ناراحتی نداره دوباره بلند میشه و سالم سالم تازه ی تنوع هم شده غصه چیو میخوری اخه عزیز دل 

آخه عاشق موی بلندم 

موهامم بلند بود 

تازه به هرکیم میگم کوتا کردم میگه حیفه بیشتر دلم میگیره نمیگه پر مو خوره بوده کار خوبی کردم😤

بابا یکم روحیه بدین خ بگین اشکال نداره☹️ این پوکر چیه

عزیزممم منم همینطور کوتاه کردم اشکالی نداره دوباره بلند میشه منم افسرده شده بودم ولی الان کنار اومدم دو سه روزه عادت میکنی

دلم فقط آرامش میخواد... 
بلوند کردید دیگه تقویت نمیشه که

خب ۳ ماه بعد از کوتاهی بلوند کردم

تو همون ۳ ماه پر شده بود موهام عااالی

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

منم  موهام تا پایین کمرمه مو‌خوره شده پنج سانت دلم نمیاد انقد زحمت‌ میکشم میشورم شونه هر شب بباف کلی روغن  دلم نمیاد کوتاه کنم خیلی دو راهی بدیه😭😭😭

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...