2777
2789

سلام خانما من هماتوم هم ندارم شیاف و آمپول پروژسترون هم میزنم و استراحتم میکنم 

امروز لک قهوه ای دیدم کسی دیده تو بارداریش ؟ نگرانم 

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱

یا امام زمان چرا ترسیدم با دیدن این تاپییییک؟

الان حدودا دوماهه شایدم گذشتا پریود نمیشم بیبی چک زدم منفیه ولی سرگیجه شدید و حالت تهوع شدید دارم گاها لکه قه ای هم میبینم بگین ک باردار نیستم طبیعیخ؟😐

ویهان کوچولوم نفس مامان🥺👶💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه بار دیدم البنه ماه بالاتر از شما بود دکترم گفت یه بار یه لکه اصلا فکرت رو درگیر نکن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

خیلیا دارن

من ‌و خواهرمم داشتیم

فقط شیاف و استراحت

شکر خدا حل شد

شما هم استراحت کن و ...

انشالله هر چی به صلاحه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

عزیزم من ۸هفته هستم لکه بینی قهوه ای داشتم که دکتر برام شیاف پروزسترون نوشت با قرص دوفاستون،بعده مصرف اینا لک ندیدم خداروشکر ،توهم داروهاتو مصرف کن و کمی استراحت خوب میشی عزیزم،چقد خوشحال شدم فهمیدم دوقلو بارداری یکی از فانتزی های من این بود

یا امام زمان چرا ترسیدم با دیدن این تاپییییک؟ الان حدودا دوماهه شایدم گذشتا پریود نمیشم بیبی چک زدم ...

خب آزمایش چرا نمیدی

خوش آمده ای آیینه به دست 🌹با آمدنت عید آمده است 🌱
نه درد ندارم 

فکر نکنم مسئله ای باشه

بازم با دکترت در تماس باش، الان بخاطر کرونا اکثرا شماره واتساپ میدن ک زیاد نرید پیششون

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨