خانوما تو رو خدا بگین چیکا کنم بچم با هیچ بچه ای بازی نمیکنه میگه خجالت می کشم😑فقط با بچه های خوهرم بازی میکنه 😑خیلیم وابسته ی خودمه امسال باید بره پیش دبیتانی میترسم خجالتی بودنش براش مشکل یاز بشه با بچه ها انس نگیره خیلی نگرانشم تو رو خدا بگین چیکاکنم
من خودمم ادم شدیدا خجالتی بودم ولی مدرسه رفتم توی اجتماع هم سن و سالام قرار گرفتم روابط اجتماعیم بهتر شد
اگه اونموقع هم خوب نشد از مشاور کمک بگیر
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا کنه لچه من انسال اول بود هیچ نمیدونه مدرسه چیه
درک میکنم چ شرایط بدیه
نگران نباش هنوز کلی وقت مونده برای مدرسه رفتن
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !