2777
2789

سر گیجه و خوابالودگی چشم سمت راستمم یکم قرمزه ولی سر گیجم جوریه که حالت نشسته و دراز کش هم سر گیجه مدام دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دلیلی ممکنه داشته باشه اینطوری که نمیشه اینجا بگن ، اگه روزه نمیگیری ممکنه کم خون باشی یا حساسیت فصلی و خب بهتره دکتر بری و آزمایش بدی

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
هر دلیلی ممکنه داشته باشه اینطوری که نمیشه اینجا بگن ، اگه روزه نمیگیری ممکنه کم خون باشی یا حساسیت ...

روزه نیستم اما کم خونی و تالاسمی دارم اما خب خیچوقت اینجوری نمیشدم. یه مدتی هم هست شدید پاهام خواب میره

روزه نیستم اما کم خونی و تالاسمی دارم اما خب خیچوقت اینجوری نمیشدم. یه مدتی هم هست شدید پاهام خواب م ...

خب عزیزم خاب رفتن پا که بخاطر همین کم خونیه شاید شدید تر شده دکتر برو حتما

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
وای اجی خیلی سرم گیج میره هر چیم به مامانم میگم اهمیت نمیده نمیدونم چیکار کنم 

آخی عزیزم خب وضعیتت بخاطر کم خونی یکم حساسه نباید الکی بگیره ، حالا خودت یکم آب قند بخور و پاهاتو بزن بالا ببین بهتر نمیشی

آخی عزیزم خب وضعیتت بخاطر کم خونی یکم حساسه نباید الکی بگیره ، حالا خودت یکم آب قند بخور و پاهاتو بز ...

چشم همین الان همین کارو کردم، خیلیی خوابم میاد با وجدی که ساعت 10بیدار شدم و بی حالم 

یعنی بنظرت بخاطر کم خونیه؟ وقتی به مامانم میگم پام خواب میره میگه چاق شدی بجایی که بهم برسه چی میگه☹️