2777
2789
عنوان

شوهربدل وبدبین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست
ولی خب وقتی قبول کردی باهاش ازدواج کنی وقتی از اول همین بوده، در واقع با همین اخلاق قبولش کردی، اشتب ...

من ازکجامیدونستم ک اینجوری هستش تا با کسی نری زیر ی سقف زندگی کنی نمیشناسیش همه قبلش خوب‌ و عالین تا تو ی خونه باهاش زندگی کنی کم کم میشناسیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی که دوسش دارم اینجوریه خودش میگه اونوره دنیام بخوای بری میبرمت ولی تنهابی من جایی نرو منم باید ...

نرسی بهش بهترازاینکه برسی تااخر عمرت پشیمون‌بشی اخه مگ چقدما عمرمیکنیم ادم دوس داره هرجورخودش خواست زندگی کنه لباس بپوشه

نرسی بهش بهترازاینکه برسی تااخر عمرت پشیمون‌بشی اخه مگ چقدما عمرمیکنیم ادم دوس داره هرجورخودش خواست ...

ببین طولانی ام باهاش تموم کردم ولی بازبرگشتیم بهم من خیلی دوسش دارم باورت نمیشه وقتی نباشه مثه افسرده هامیشم البته به حرفمم خیلی گوش میکنه کاریو بگم نکن انجام نمیده خودشم هیجانمیره میگه دلم نمیادبدون توجایی برم 

من کسی که دوسش دارم اینجوریه خودش میگه اونوره دنیام بخوای بری میبرمت ولی تنهابی من جایی نرو منم باید ...

به نظرم شما بیشتر فکر کن

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
به نظرم شما بیشتر فکر کن

البته اینم بگم هرچی بگم انجام نده نمیده نمیزاره کوچکترین حرفی بهم بزنن به خانوادشم گفته اگه زمانی بهش حرفی بزنیددیگه هیچ وقت اسمتونونمیارم ازالان بگم بهتون که فرداچیزی شدیادتون باشه من پشتشم بگم ازچیزی خوشم میاد یافلان چیزو میخوام به یه روزنمیکشه برام میگیره منظورم اینه که حواسش هس به اینجورچیزا بفهمه کسی بهم کوچکترین حرفی میزنه دیوونه میشه اخلاقای بد داره خوبم داره شده سرش داد زدم وقتی عصبی بودم ولی اون بهم چیزی نگفته حتی بهم میگه هرزمان بخوای باهات مشاوره ام میام اینجوری نیس که حرفموگوش نده خودشم هیجانمیره بگرده یامهمونی دوستشم بخوادبیادپیششازمن اجازه میگیره بگم نه خیلی رک بهشون میگه برید وچیزی که خیلی دوست دارم اینه که به شدت چشم پاکه 

البته الان باهاش قهرم معلوم نیس چی میشه