2777
2789
عنوان

شوهربدل وبدبین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیذاره باکسی برم بیرون 

شوهر منم خیلی دوس نداره تنهایی مثلا بازار برم ولی با مامانم میرم مشکلیم نداره

مال شما افراطیه

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
خب اون اول چرا قبول کردی؟ اگه یهو اینجوری شده بود میشد درمان کرد  ولی الان کاریش نمیشه کرد

ازهمون اول قبول نکردم اما اون همچنان داره ب کارخودش ادامه میده

ازهمون اول قبول نکردم اما اون همچنان داره ب کارخودش ادامه میده

بشین منطقی باهاش صحبت کن، دلیل این رفتارش چیه، بهش بفهمون داره زور میگه، رفتارش طبیعی و نرمال نیست، شما بچه نیستی کس دیگه برات تصمیم بگیره چی بپوشیم کجا بری چی کار کنی

باید ته علت گیر دادن هاش رو در بیاری اون هم با صحبت کردن جدی با خودش، معمولا تهش به این میرسیه که بق ...

میگ دوس ندارم تنهابری بعدش میگم بهم اعتمادنداری میگ چ ربطی داره ب مردای توخیابون اعتمادندارم خیلی میترسه من تنها برم جایی

بشین منطقی باهاش صحبت کن، دلیل این رفتارش چیه، بهش بفهمون داره زور میگه، رفتارش طبیعی و نرمال نیست، ...

همه ایناروبهش گفتم میگی همینی ک هست خیلی خستم‌کرده بااین کاراش

همه ایناروبهش گفتم میگی همینی ک هست خیلی خستم‌کرده بااین کاراش

ولی خب وقتی قبول کردی باهاش ازدواج کنی وقتی از اول همین بوده، در واقع با همین اخلاق قبولش کردی، اشتباه از خودت بوده

من کسی که دوسش دارم اینجوریه خودش میگه اونوره دنیام بخوای بری میبرمت ولی تنهابی من جایی نرو منم بایدحجاب داشته باشم ولی اون سلیقش خیلی خوبه وهمش برام لباسای رنگ شادو امروزی انتخاب میکنه ولی خب منم بعضی وقتادیوونه میشم کات میکنیم بعدش وقتی میرم بیرون هرجاکه میرم میگم کاش بودش وهمش جلوچشامه طاقت نمیارم الانم باهاش قهرم شایددیگه هیچ وقت بهم نرسیم