2777
2789
عنوان

شوهربدل وبدبین چیکارکنم

429 بازدید | 36 پست

لطفااگ کسی شوهرش اینجوریه کمکم کنه بگه چیکارکنم نمیزاره تنهابرم بیرون همش توخونه تنهام اونم صب تااخرشب سرکاره نمیذاره لباسی ک خودم دوس دارم بخرم تیپی ک خودم دوس دارم بزنم هی میگه‌موهاتوبکن تواونوقت خودش ظاهرش کاملاامروزی بعدب من میگ اینجوری باش سه ساله ک ازدواج کردیم خواهش میکنم اگ کسی بلده راهکاربده 

اقای ماعم هس

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست نمیشه 

باید بسازی دیگه

قبل عقد اگه میفهمیدی خوب بود

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یعنی بد تیپ میای بیرون ؟؟ اگر بهت میگه این و بپوش و اونو بپوش اما سلیقه اش خوبه سخت نگیر . اونروزایی ام که خونه ای با مامانی خواهری کسی برو بیرون 

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby