به پا بود چند روز قبل از زمان سزارین با خونریزی رفتم بیمارستان اورژانسی سزارین شدم
وقتی به هوش اومدم آوردنش ی چندتا مک زد و بردنش گذاشتنش تو اکسیژن هر دو ساعت ی بار میاوردنش دوتا مک میزد میبردن
تا اینکه صبحش گفتن افت اکسیژن و ضربان قلب داره
فرستادنش ی شهر بزرگ تر گویا وقتی میرسه بیمارستان دومی تشنج میکنه و کامل بیحال میشه دو روز هم تو اکسیژن بود که من خودم اومدم دیگه اکسیژنش نرمال شد قلب و تنفس خوب شد
ولی بیحال و سست بود و مک نمیزنه و خیلی ضعیف ناله میکنه به جای گریه حتی وقتی ازش خون میگیرن گریه هاش خیلی بلند نمیشه از ناله ی کم فراتر میره دکتر گفت داروی ضد تشنج بهش میزنن ی مقدار بخاطر اونه
منم هی ماساژش میدم بغلش میکنم باهاش حرف میزنم و .....ولی هنوز بیحال هست دیروز بردنش سونو از مغز گویا ی مدل کیست یا نمیدونم خونریزی مغزی داشته که دکتر گفت به مرور و دارو جذب میشه اما هنوز بیحال هست ولی خوب شاید شاید در حد ۲۰ درصد از روز اول بهتر شده مثلا وقت شیر که میشه از خواب بیدار میشه و ضعیف ناله میکنه و در حد خیلی ضعیف مک میزنه
امروز فرستادن واسه آزمایش متابولیک و تیرویید ببینن مشکل ژنتیکی داره یا نه که انقدر بیحال هست و ضعیف و شل هست
گفتن جفت هم درست خون رسانی نمی کرده احتمالا چون جفتم قدامی بود
امروز از دکتر پرسیدم امکانش هست که مشکل دار بشه تو بزرگسالیش گفت احتمال ۲۰ درصد هست که از بقیه بچه ها عقب تر باشه
تو دلم از خدا خواستم اگر قرار باشه بزرگ شد و مشکل دار بشه تا کوچولو هست روحش آزاد بشه تا بزرگتر بشه و زجر بکشه
نگیدچطور دلت میاد این حرفو بزنی چون الان هیچکس تو دل من نیست