2777
2789

به پا بود چند روز قبل از زمان سزارین با خونریزی رفتم بیمارستان اورژانسی سزارین شدم 

وقتی به هوش اومدم آوردنش‌ ی چندتا مک زد و بردنش گذاشتنش‌ تو اکسیژن هر دو ساعت ی بار میاوردنش‌ دوتا مک میزد میبردن

تا اینکه صبحش گفتن افت اکسیژن و ضربان قلب داره 

فرستادنش ی شهر بزرگ تر گویا وقتی میرسه‌ بیمارستان دومی تشنج میکنه و کامل بیحال میشه دو روز هم تو اکسیژن بود که من خودم اومدم دیگه اکسیژنش‌ نرمال شد قلب و تنفس خوب شد

ولی بیحال و سست بود و مک نمیزنه  و خیلی ضعیف ناله میکنه به جای گریه حتی وقتی ازش خون میگیرن گریه هاش خیلی بلند نمیشه از ناله ی کم فراتر میره دکتر گفت داروی ضد تشنج بهش میزنن‌ ی مقدار بخاطر اونه 

منم هی ماساژش‌ میدم بغلش میکنم باهاش حرف میزنم و .....ولی هنوز بیحال هست دیروز بردنش سونو از مغز گویا ی مدل کیست یا نمیدونم خونریزی مغزی داشته که دکتر گفت به مرور و دارو جذب میشه اما هنوز بیحال هست ولی خوب شاید شاید در حد ۲۰ درصد از روز اول بهتر شده مثلا وقت شیر که میشه از خواب بیدار میشه و ضعیف ناله میکنه و در حد خیلی ضعیف مک میزنه

امروز فرستادن واسه آزمایش متابولیک‌ و تیرویید ببینن‌ مشکل ژنتیکی داره یا نه که انقدر بیحال هست و ضعیف و شل هست

گفتن جفت هم درست خون رسانی نمی کرده احتمالا چون جفتم‌ قدامی بود 

امروز از دکتر پرسیدم امکانش هست که مشکل دار بشه تو بزرگسالیش‌ گفت احتمال ۲۰ درصد هست که از بقیه بچه ها عقب تر باشه

تو دلم از خدا خواستم اگر قرار باشه بزرگ شد و مشکل دار بشه تا کوچولو هست روحش آزاد بشه تا بزرگتر بشه و زجر‌ بکشه 

نگیدچطور دلت میاد این حرفو‌ بزنی چون الان هیچکس تو دل من نیست

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

الهی عزیزم.انشالله خوب میشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاءالله هر چی خیره و بهترینه براتون  پیش بیاد 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

آخیی عزیزمممم زایمان کرردی انشالا زودتر خوب میشه چرااخه اینجور شدد مگه چن هفته بودی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من حالت  رو میفهمم عزیزم. 

البته ب قدامی بودن جفت نیس

چند هفته متولد شد؟ در سونوها رشدش مطابق با هفته ات بود؟ مشکل مقاومت شریان رحم نداستی؟

توکل کن. 

بسپار ب خدا. ب قول خودت هدجی خودش صلاح بدونه بهتره

منم بچه م سپردم ب خدا

‌گفتم هرچی صلاحه. راضی شدم ب رضاش. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

از خدا میخوام هر چی که به صلاح شما و اون بچه هست براتون پیش بیاد 

مقاوم باشید و بسپارید به خدا

🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉

بمیرم برای حال دلت

برات دعا میکنم،خودمم بیمارم امیدوارم خدا همه بیمارا رو شفا بده،بخصوص بچه ها رو

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

الهی بگردم منم حال شمارو دارم البته برای دخترعمم

ان شاءالله خدا همه مریض هارو شفا بده 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان بزرگم میگفت توجه آدمارو از رو کاراشون بفهم نه حرفاشون‌،نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو به خودت نیای ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالی که هیچوقت مهمترین نبودی،میگفت به خودت احترام بزار تا بهت احترام بزارن!میگفت مثل ما نباش انقد بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه :)! تیکر همینجوریه.. برای رسیدن ب چیزی ک میخوام بدونم چقدر زمان میبره :) در ضمن تیکر سالگردمونم هست :)❤ تیکر ششمین سالگرد دوستیمون :)🤍