خیلی ممنونم که منو یادتون بود و سراغمو گرفتید. خدا رو شکر داریم به جاهای خوبی میرسیم با خواستگار محترم
کسایی که دوست دارین از اول همه چیزو بدونید تاپیکهای خواستگاری قبلیمو بخونید 💙
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
خب تا اونجایی گفتم که قرار شد زنگ بزنم از مشاور وقت بگیرم و به خواستگارم خبر بدم.
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکرعزیزم،منم امروزقراربودیکی بیادنزاشتم،چون متناسب باسلیقم نبود،اینم شانس منه،کم کم دارم به این فکرمیکنم اصلاازدواج نکنم،هرچی به مامیرسه بایدیه جاش یه ایرادداشته باشه.
دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
اونروز آرش اومد دنبالم با هم رفتیم پیش مشاور. دیروزش بهش زنگ زدم و گفتم که برای فردا از مشاور وقت گرفتم. قرار شد مامانش زنگ بزنه و از ماماناینا اجازه بگیره.
خداروشکرعزیزم،منم امروزقراربودیکی بیادنزاشتم،چون متناسب باسلیقم نبود،اینم شانس منه،کم کم دارم به این ...
خیلی منفی فکر میکنی گلم بعد اینکه تعریف کردم حتما باید یه چیز بهت بگم لطفا آخر تاپیک یادم بنداز💙
🙈 بهش که زنگ زدم همین که تلفنو برداشت گفت جانم منم هول شدم ☺😂 با یه صدای عشوهدار گفتم سلاااااام گفت سلام سحر بانو حالتون خوبه؟ لحنش خیلیییی لطیف بود گفتم مرسی شما خوبین؟ گفت شکر منم خوبم. گفتم راستش زنگ زدم بگم من از مشاور وقت گرفتم برای فردا ساعت ۵/۵ خواستم ببینم اگه شما مشکلی داشته باشید زمانشو عوض کنم؟ گفت نه من مشکلی ندارم زمانش خوبه. گفتم باشه پس من زنگ میزنم ساعتشو اکی کنم. گفت باشه هر طوری که صلاح میدونید.
دیروز داشتم میخندیدم...دوستم یهو شارژرش رو کرد تو لپم😁.نفهمیدی ینی؟؟؟؟ ای بابااااااا حتما باید مستقیم بگم چال لپ دارم😐😍خب نامردا نمیگین آدم خجالت میکشه~_~😒😅
گفتم پس لطف کنید به مادرتون بگید زنگ بزنن از ماماناینا اجازه بگیرن تا ما بتونیم بریم. گفت باشه الان به مامان زنگ میزنم. گفتم باشه ممنون خب کاری ندارین؟ یه مکث کرد گفت نه مواظب خودتون باشید منم گفتم شما هم همینطور. یه مکث 😁 و خدافظ. اونم گفت خداحافظ. قطع که کردم نیشم تا بناگوشم باز بود 😂🤣
ساعت یه ربع به ۵ زنگ زد بهم و گفت بیرون منتظرمه. از ماماناینا خدافظی کردم و رفتم بیرون. از شانس من دو تا از همسایههامون هم خانوادگی بیرون بودن داشتن من و آرشو نگاه میکردن 😂. آرش منو که دید از ماشین پیاده شد و بهم سلام کرد منم جوابشو دادم بعدم اومد درو برام باز کرد. سوار که شدیم حال همدیگه رو پرسیدیم.
روی داشبورد یه گل رز قرمز گذاشته بود برداشت گرفت طرفم با لبخند گفت قابل شما رو نداره منم با یه لحن ذوقی 😂 گفتم وای مرسییییی بعدم گرفتم جلوی دماغم بوش کردم اونم همینطوری با لبخند زل زده بود به من. با همون لبخندشم ماشینو روشن کرد و راه افتاد.
ناخوراگاه به نیم رخش نگاه کردم هنوزم لبخند داشت. صورت کشیده، پوست سفید، پیشونی بلند، موهای مشکی که رو به بالا شونه کرده بود، دماغ عملی خوش فرم، لبایی که هنوزم لبخند داشتن، تهریش. سنگینی نگاهمو حس کرد که به طرفم برگشت با محبتی که تو چشماش بیداد میکرد زل زد بهم و به روم لبخند زد.