2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۵🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7434 بازدید | 188 پست
راستی بچه‌هاااااا از مهمونی برگشتما اما الان حال ندارم فردا براتون تعریف میکنم

سلام‌عزیزم ما‌منتظریم هروقت فرصت کردی از دیشب هم تعریف کن برامون

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

فعلا دانشگاهم البته مجازی 😁 کلاسام تموم شد میام تعریف میکنم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

فعلا اینو داشته باشید دیشب ساعت ۱۲ برام فرستاد با صدای خودش 🙈🤩🥰

تو را به جای همه کسانیکه نشناخته‌ام دوست می‌دارم.

تو را به خاطر عطر نان گرم

برای برفی که آب می‌شود دوست می‌دارم.

تو را به جای همه کسانیکه دوست نداشته‌ام دوست می‌دارم

تو را به خاطر دوست داشتن دوست می‌دارم.

قلبم دوپ دوپ صدا میداد🙈🥰

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

راستی تصمیم گرفتم برای دوستای مجردم کلاس قانون جذب بزارم احساس میکنم متاسفانه خییییلی خودتونو دست کم میگیرید و احساستون خوب نیست. اگر دوست داشتین بسم‌الله بگین تا شروع کنیم.

راستی تصمیم گرفتم برای دوستای مجردم کلاس قانون جذب بزارم احساس میکنم متاسفانه خییییلی خودتونو دست کم ...

من حتما هستم عزیزم

اگه گروه زدی منو هم تگ کن لطفا 

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای

سلام دوستای عزیزم. میخوام قضیه مهمونی دیشبو تعریف کنم. تاپیک جدید میزنم بیاین

ببخشید که دیر شد💙