2777
2789
عنوان

ماجرای النگوهای دهاتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 82 پست
کسی که میاد میگه دهاتی حتما خودش یه خونه دوبلکس ویلایی داره تو شهر

عزیزم این طرز انتقاد کردنش نیست حق با تو هست اما دیگه نباید به بقیه توهین کنی که 

قفس یعنی چی؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا معلومه دهاتی و کم سواد و کم شعوری.......دوما گزارش زدم حالت جا بیاد دهاتی

خیلی از هم وطنای عزیزمون به هر دلیلی توی روستاها زندگی میکنن

بسیار انسانهای شریف و محترم و دوست داشتنی هستند

اتفاقا لازمه بدونید که خیلیاشون سرمایه دار هستند چند تا خونه و باغ و زمین و ...... دارن اما مایل نیستند که بفروشند و شهر نشین بشن 

پس بهتره شما بین بی احترامی هات به کاربرا این یکی رو قلم بگیری بزرگوار

اینی که شما استفاده میکنی فحش به یه قشر از جامعه اس نه یک نفر

فهمیدنش خیلی فکر نمیخواد

.Pain🔥you made me a believer

کسی که میاد میگه دهاتی حتما خودش یه خونه دوبلکس ویلایی داره تو شهر

اصلا نداشته باشه ..

شما خودت داری ارزش دیگران رو به خونه دوبلکس و .. میبینی بعد میگی چرا به روستایی ها توهین میکنند!!؟؟

بعدم شما کلا همه شهر نشین هارو مورد خطاب و توهین قرار دادی!!

کسی ک از روی نادانی توهین میکنه تکلیفش مشخصه ولی کسی ک از روی آگاهی توهین میکنه باید تاسف خورد به حالش فقط!!

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
عزیزم این طرز انتقاد کردنش نیست حق با تو هست اما دیگه نباید به بقیه توهین کنی که  قفس یعنی چی؟

کاری ب اینکه توهینه ندارم

اما واقعا دارم فک میکنم حق داره با این اپارتمانا قشنگ تو قغسیم😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

روستا و دهات مگ ادم نیسن والا زندگیشون بهتره😐

الان روستاها شبیه شهر شده مگ قدیمه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

خانمایی که جبهه گرفتیدددد برید بیرون از تاپیک...بعدم به شهریا میگن شهری اما تا یجایی کم میارن که اره بی کلاسیه یا لباسی زشت باشه میگن دهاتیه...والا تا ما نباشیم که اطفارا بعضی شهریا (بعضیا نریزید سرم)معلوم نمیشه...باید خز بازیاشون یجا بچشم بیاد

خب افرادی که در روستا رنندگی میکنن روستایی یا دهاتی هستن کسانی که در شهرن شهری گفته میشن این واژه ...

منم نمیگم دهاتی بده 

چرا باید به عنوان کلمه توهین امیز استفاده بشه 

حرف من اینه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اخه تا میاد تقی به. توقی بخوره دهاتی دهاتی... دخوب همین دهاتیا بهترین زندگیا دارن..نداشته باشنم چرا ...

😏🍀💔👌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨