2777
2789
عنوان

بنظرتون بااین بیماری روزه نباید بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 40 پست

عزیزم اینجا ملت تاپیک میزنن سحری خواب موندم ضعف کردم آب بینیم اومد سرم درد میکنه دستم میخاره امروز کار مهم دارم به این بهانه ها روزه نمیگیرن شما با صرع میخوای روزه بگیری؟لازم نیست عزیزم کفاره کفایت میکنه التماس دعا ان شاالله ۱۲۰ سال  زنده و سلامت باشی

❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من الان روزمو بشکنم

به تصور من بله اما کاش می تونستم قطعی بگم هرجور فکر می کنم اصلا برای شما مناسب نیست ایا صرع شما کنترل شده یعنی حملات ناگهانی نداری

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
عزیزم اینجا ملت تاپیک میزنن سحری خواب موندم ضعف کردم آب بینیم اومد سرم درد میکنه دستم میخاره امروز ک ...

قربونت عزیزم ممنون ازت همچنین آرزوی سلامتی دل خوش بزات دارم

فعلن نه چون قرصامو میخورم کنترل شدس

پس حیف نکن درمانت رو خدانکرده یه حمله جوری زندگیت رو بهم می زنه خودت دلخور می شی مراقب سلامتیت باش امیدوارم خدا به دل پاکت عنایت کنه و زودی خوب بشی و با خیال راحت به زندگیت برسی

دوستان شما چجوری این بیماری رو گرفتید یا اطرافیانتون مادر منم داره واقعا بیماریه سختیه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
پس حیف نکن درمانت رو خدانکرده یه حمله جوری زندگیت رو بهم می زنه خودت دلخور می شی مراقب سلامتیت باش ا ...

قربونت بشم عزیزمم خیلی ممنون از راهنماییت 

مرسی بابت دعا خوبت انشالله شمام سالم شاد باشین ❤

شفا همه مریضا انشالله

رماتیسم قلبی؟

ف ککنم قلب وپوست چون خیلی نفسم تنگه ودکترطبق آزمایشات گفت برو پیش روماتولوژیست

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
دوستان شما چجوری این بیماری رو گرفتید یا اطرافیانتون مادر منم داره واقعا بیماریه سختیه

من خودم نمیدونم واقعا

ی ازدواج ناموفق داشتم ک تو عقد متوجه شدم شوهرم صرع داره ازش جدا شدم من اونموقع هیچیم نبود بعد سه سال ی حمله های بهم دست میداد رفتم دکتر ام ار ای گفت صرع خودم سه سال مبتلا شدم اول ک شوخی گرفتم داروهامو مصرف نمیکردم تا دوبار تشنج کردم خیلی بده واقعا خدا براهیچکی نخواد...فعلنم دارو میخورم خوبم خداروشکر...ولی هنوز نمیدونم چجوریه ک من صرع گرفتم دکترمم نمیگه چیزی

با پزشک متعهد دیگری مشورت کن که آیا روزه برات ضرر داره یا نه؟

صرف مریضی جواز نمیشه....

ملاک ضرر داشتنه یا اگه اشتباه نکنم گمان ضرر هستش...(ایناش از دفتر مرجعت سوال کن)

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
ف ککنم قلب وپوست چون خیلی نفسم تنگه ودکترطبق آزمایشات گفت برو پیش روماتولوژیست

چی بگم خودت شرایط رو بسنج دوستمون کاملا شرایطش نامناسب بود اما شما باید از پزشکتون بپرسید سلامت باشی عزیزم

من خودم نمیدونم واقعا ی ازدواج ناموفق داشتم ک تو عقد متوجه شدم شوهرم صرع داره ازش جدا شدم من اونموق ...

وای مگه میشه چه ماجرای جالبی 😳

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد