عزیزم اینجا ملت تاپیک میزنن سحری خواب موندم ضعف کردم آب بینیم اومد سرم درد میکنه دستم میخاره امروز کار مهم دارم به این بهانه ها روزه نمیگیرن شما با صرع میخوای روزه بگیری؟لازم نیست عزیزم کفاره کفایت میکنه التماس دعا ان شاالله ۱۲۰ سال زنده و سلامت باشی
❤️وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس چون همیشه تو برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره.قربون مهربونیت برم خدا جونم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پس حیف نکن درمانت رو خدانکرده یه حمله جوری زندگیت رو بهم می زنه خودت دلخور می شی مراقب سلامتیت باش امیدوارم خدا به دل پاکت عنایت کنه و زودی خوب بشی و با خیال راحت به زندگیت برسی
دوستان شما چجوری این بیماری رو گرفتید یا اطرافیانتون مادر منم داره واقعا بیماریه سختیه
من خودم نمیدونم واقعا
ی ازدواج ناموفق داشتم ک تو عقد متوجه شدم شوهرم صرع داره ازش جدا شدم من اونموقع هیچیم نبود بعد سه سال ی حمله های بهم دست میداد رفتم دکتر ام ار ای گفت صرع خودم سه سال مبتلا شدم اول ک شوخی گرفتم داروهامو مصرف نمیکردم تا دوبار تشنج کردم خیلی بده واقعا خدا براهیچکی نخواد...فعلنم دارو میخورم خوبم خداروشکر...ولی هنوز نمیدونم چجوریه ک من صرع گرفتم دکترمم نمیگه چیزی