2777
2789
عنوان

بنظرتون بااین بیماری روزه نباید بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 40 پست
چی بگم خودت شرایط رو بسنج دوستمون کاملا شرایطش نامناسب بود اما شما باید از پزشکتون بپرسید سلامت باشی ...

روزه گرفتن روکه میگیرم فقط میخواستم بدونم بیماری روشدت نمیده

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلن ک شده و منم درگیرشم😁 تا ببینم خدا چی میخاد به بعدش

فکر کنم جادوت کردن پیش یه دعا نویس برو 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
فکر کنم جادوت کردن پیش یه دعا نویس برو 

اره مامانم رفته پیش ی دعانویس برا کتاب باز کرده گفته ترسیده بیاد بهش دعا بدم من نرفتم هنوز

ولی سوم دبیرستان بودم داشتیم میرفتیم شلمچه تو راه خواب بودم معلممون دوستام اومده بودن بالا سرم رو صورتم نقاشی میکشیدن وقتی از خواب پاشدم اون جمعیتو دیدم بالا سرم خیلی بد ترسیدم از همون موقع حرکات موند روم اکثرا صبحا یا شبا ک دیر میخوابیدم میومد سراغم تا رفتم دکتر گفت صرع داری....

هیچ وقت کسیو با وحشت از خواب بیدار نکنین خیلی بده میشه مث من ی عمر درگیر ی بیماری

اره مامانم رفته پیش ی دعانویس برا کتاب باز کرده گفته ترسیده بیاد بهش دعا بدم من نرفتم هنوز ولی سوم ...

اره از ترس هم این بیماری میاد همون موقع که ترسیدی باید ترست رو برمیداشتن روت مونده اخر سر عود کرده اینجوری شدی 

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
اره از ترس هم این بیماری میاد همون موقع که ترسیدی باید ترست رو برمیداشتن روت مونده اخر سر عود کرده ا ...

اره دیگ حالا دکتر گفته چهارسال داروهامو بخورم شاید درمان بشم 

اره دیگ حالا دکتر گفته چهارسال داروهامو بخورم شاید درمان بشم 

ایشاالله خوب بشی دکتر به مامان من گفته بود سنت بره بالا خوب میشی ولی خوب نشده یه ذره که داروش رو دیر میخوره یا اعصابش خسته میشه اثر مریضیش میاد 

ایشاالله خوب بشی دکتر به مامان من گفته بود سنت بره بالا خوب میشی ولی خوب نشده یه ذره که داروش رو دیر ...

اره همینه دکتر فکر میکنم برا آروم کردن دل بیمار میگه وگرنه صرع اصن علاجی نداره ...ولی باز چیزی غیر ممکنی وجود نداره انشالله خدا خودش همه مریضارو شفا بده الخصوص مادر شمارو❤

اره همینه دکتر فکر میکنم برا آروم کردن دل بیمار میگه وگرنه صرع اصن علاجی نداره ...ولی باز چیزی غیر م ...

همچنین❤

عزیزم فکر کنم رژیم غذایی رو بیماریتون تاثیر میگذاره و نباید گرسنگی بکشید 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .