2777
2789

فرض کنید تو یه رابطه طولانی ۴ الی ۵ ساله اید که در ظاهر جدیه و میخواد به ازدواج ختم شه و حتی دوستای صمیمی دو طرفتون و خونواده ها هم. در جریان این رابطه باشن 

اما یهو عاشق کسی دیگ بشید و بهش حس شدید داشته باشید طوری هم بشه که اصلا برنامه ریزی شده نباشه و کاملا سرنوشت طور این فرد و احساس سر راهتون قرار بگیره ...اون شخصم نشون بده با رفتارش که بهتون بی میل نیست ....باید چیکار کرد؟ 

بهترین کار چیه؟

سعی در فراموشی این حس هر چقدرم قوی باشه؟

یا

بهم زدن رابطه الان؟

در صورت انتخاب اول ممکنه اون حس هیچوقت از بین نره حتی با وجود ازدواج؟

در صورت انتخاب دوم پای احساس و دل طرف مقابل و آبروی خود آدم در میانه

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که حالشو ندارم بدون داشتن اختلاف بزرگ کات کنم بعد برم با یکی از نو شروع‌کنم 

تازه معلوم نیست تهش چی بشه چی نشه

خانواده اش چین کین

از اسمت چیه و چی خوندی شروع کنم 

🍑یاندی رابرت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه نگو عاشق 

اگه عاشق اولی بودی واقعا ، هیچوقت سراغ دومی نمی میرفتی

اون یارو دومیه ام چقد بی شرفه می دونه با کسی هستی ولی چراغ سبز نشون میده

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

من که حالشو ندارم بدون داشتن اختلاف بزرگ کات کنم بعد برم با یکی از نو شروع‌کنم تازه معلوم نیست تهش چ ...

واییییی رابرت🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

دیگه نگو عاشق اگه عاشق اولی بودی واقعا ، هیچوقت سراغ دومی نمی میرفتیاون یارو دومیه ام چقد بی شرفه می ...

اون طرف اصلا در جریان این موضوع نیست....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اون طرف اصلا در جریان این موضوع نیست....

پس اگه بفهمه قطعا بهت بی میل میشه

الان این پسره اس ک تو رابطه ۵ سالس یا دختره؟

نه بابا

اونو ک مربوط به خودم بود‌‌‌....پروندشو بستم