2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 43 پست
٦ سالگي بهش تجاوز شده. دوبار هم بوده. واقعا نميدونم چيكارش كنم. انقد باهاش حرف ميزنم ولي موقع حرف زد ...

باید زنگ بزنه ب دکتر هلاکویی 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

نمیخوام قضاوت کنم حالا ممکنه بگین برا اینکه ممکنه کاربره قبلیه و میخواد ناشناس بمونه

اما آخه کاربریه جدید و اولین سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شایدم انحراف ذهنی و جنسی دارین و لذت میبرین از این صحبتا و البته مرد هستین شما

خدا داند

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکم فرهنگ داشتیم و همه چیو به مسخره نمیگرفتیم وقتی یه انسان یه همنوع ازمون کمک میخواد🤦‍♀️

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

قبل از ازدواج بهم گفته بود ولي فكر نميكردم انقد وحشتناك باشه. هم دارو ميخوره پيش روانپزشك رفته هم بارها پيش روانشناس رفته ولي باز يادش مياد! انقد اعصابم بهم ريخته كه نميتونم بخوابم. 

تجاوز هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه فقط باید باهاش کنار بیای 

من خودم 18 سال پیش بهم تجاوز شد هیچوقت فراموش نکردم اصلا از ذهنم پاک نمیشه، هرروز اون روز جلو چشامه. 

امیدوارم اون کسی که این کارو باهام کرد یک روز خوش نبینه. به حق این وقت عزیز کرونا بگیره بمیره. 

اكانت ديگه داشتم ولي نميخوام با اون سوالمو بپرسم براي همينم الان يه اكانت جديد ساختم كه كسي ندونه. اونجا خواهرم ميبينه پستامو نميخوام چيزي بفهمه. كلا اين قضيه رو خانوادم نميدونن

نگا تو مجازی زود باور نکن حتی اگه حقیقت باشه خیلی زوده بعدها میفهمی گلم

درسته ممکنه دروغ باشه ممکنه راست باشه 

ممنون عزیزم🥰ولی واقعا مسخره کردن کسی ک شاید حتی به دروغ کمک لازم داشته باشه کار خوبی نیست بلاخره طرف انسان ک هست

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
تجاوز هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه فقط باید باهاش کنار بیای  من خودم 18 سال پیش بهم تجاوز شد هی ...

چقدر وحشتناک🥺

عزیزم متاسفم😥

تجاوز هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه فقط باید باهاش کنار بیای  من خودم 18 سال پیش بهم تجاوز شد هی ...

عزيزم 

واقعا متاثر شدم 😞

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

الان فقط ميخوام اينو بدونم كه چطور بهش ارامش بدم؟! واقعا نميدونم بهش چي بگم؟! به خانوادم هم نميتونم چيزي بگم واقعا ناراحتم از اين وضعيت هر چند روز يه بار ميره تو خودش هرچقدر هم پيگير بشم اخرش به اين مساله ميرسيم و واقعا نميدونم چي بگم كه اروم بشه

من وقتايي كه يادش ميفته و اعصابش خورده تنها كاري كه انجام ميدم اينه كه واسش نوشيدني يا خوراكي يا غذا اماده ميكنم ميگم شايد حالش بهتر بشه، يه وقتايي هم باهاش كلي حرف ميزنم و يه وقتايي هم سعي ميكنم سرگرمش كنم ولي بازم تاثيري نداره دوباره يادش مياد اعصابش خورد ميشه 

شوهرم ٢٧ سالشه الان. اين جريان مال ٢١ سال پيشه نميفهمم چطور انقدر هنوز مهمه كه اينجوري اذيت ميشه از ياداوريش! قبل از ازدواج باهم دوست بوديم بهم گفته بود ولي فكر نميكردم انقدر مهم باشه