2777
2789
عنوان

امروز رفتم مچ همسرمو بگیرم😢🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زن دایی همسرتونو تعقیب میکنین🤔 نمیگین چیزی بشه زن دایی جان به همه میگه ابروتون میره🤔🙈

خیلی باهم صمیمی هستیم از این کارا نمیکنه

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

من فقط ب خاطر اون علامت مثبت هجده اومده بودم ☹

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
وای امشب چقد این یارو رو گذاشتی نکنه کراش زدی روش گلم 

ن همینجوری  میزارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لاقل یجوری تعقیب میکردی ک نفهمه😐

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

😂😂😂خو این چه کاریه

مگه با تعقیب کسی به چیزی میرسه

شاید برفرض مثال اون روز مشکوک باشه ولی اصلا جای خاصی نره😆

الان ۱۹ سالمه و نامزدم و دوسال هم باهم دوست بودیم و اعتماد داریم بهم  ولی راستش کلاس هشتم بودم یه پسره باهام دوست بود 

از مدرسه تا خونه با ماشین تعقیبم میکرد با فاصله

یه بار کمین کردم یه جایی دیدم اونم وایستاد

رفتم یدونه زدم زیر گوشش 

گفتم همین جواب تو خرو میدم برا من کافیه 

فکر نکن دنبال داغونایی لنگه تو ام😆

بعد دور شدم و بدو بدو رفتم خونه

گوشیمم از ترس خاموش کردم یک هفته

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم