2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست

[QUOTE=186185417]بمن میگه با مردا حرف میزنی[/QUOT

شما چند سالته؟؟

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
بمن میگه با مردا حرف میزنی

همه حرف میزنن همه هیچکس مبری نیست 

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها فردا مهمونی مانتو گل‌بهی بپوشم یا بادمجونی؟پاک گیج شدم

وسط بحث

خدا خیرت بده😂

ب طرح و مدل مانتوت

و نوع مهمونی هم توجه کن

بعد تصمیم بگیر

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دقیقا سر کلاف گم شده دوتا تاپیک دیگه هم دعواس به خدا صورتم تب میکنه اینجور مواقع میخوام برم یه اب به ...

عزیزم منو ببخش ولی واقعا دیگه تحمل نکردم اخه چرا مگه من به کی توهین کردم؟ من اصلا کاری با این ادم ندارم میاد تو تامیکم مینویسه تو از چیزی رنج میبری؟

دقیقا سر کلاف گم شده دوتا تاپیک دیگه هم دعواس به خدا صورتم تب میکنه اینجور مواقع میخوام برم یه اب به ...

حتما با مدیر سایت صحبت کنید نی نی یار جان.      خدا بهتون صبر و قوت بده

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

اگه بری صورتت آب بزنی،اینجا همو قورت میدیم هممون😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
چشماتو بازکن پستم همونجا هس پاک نکردم

اینم از ادبتون😏

من که پستتو ندیدم فقط پستی که کاربر کیان ریپلای کرده رو دیدم

گیس همدیگرو بکشین ببینم به کجا میرسین

شروع کننده ی دعوا شما بودی

این آخرین حرفم بود

پستت هنوز تو ریپلای کاربر کیان هست!!!! تهمت؟! من با شما صحبتی ندارم

متاسفم برات که انقد راحت تهمت میزنی

تاالان حس خوبی ب کاربریت داشتم ولی الان که ندیده ونشناخته تهمت زدی حس میکنم قلب تو سینت نداری

من دروغی ندارم بگم پستم همونجا هس مث بقیه ازترسم چیزی پاک نکردم

ولی شما اول خوب ببین بعد تهمت بزن

قضیه تاپیک شعر چیه؟منظورت کدومه؟

موضوع گذشته هاست      الان جاش اینجا نیست

این مورد هم استاتر مثل بقیه سیاست نداشت  تو لفافه کاری انجام بده وگرنه سیاست خیلیا رو داشت الا ...

اون تاپیک شعر  هم از اول مشکلی نداشت

میدونی مشکلش تو خود تاپیک هم نبود!

پشت پرده بود 

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

راستی نی نی یار کسایی که امضای سیاسی میذارن تعلیق نمیشن؟

چون پست سیاسی حکم ترکیدن داره میپرسم😬

دیش دیری دیرین ماشالا💃