2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی رو داری بخدا خیلییییی

قفل کن اسی

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
من تو تاپبکش بودم دوستتون بهش بی احترامی کرد و پاک کرد و ادامه ی ماجرا جو سایت بهم ریخته من اصلا ...

پری میگه پستی رو پاک نکرده

اما ی پست گذاشت و استارتر ریپش کرد

بله ماجرا تمام

ولی چرا استارتر تاپیک زدن؟

و پاک کردن

استارتر شروع کردن

من خودم از حاشیه و دعوا بدم میاد

هیچوقت تو این سایت تو هیچ بحثی نبودم و این اولینباره

سایت دیگه نابود شدع

منم دلم برای سایت دوستداشتنی قبل تنگ شده

اما خیلی جو بهم ریخته

خیلی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

گاهی تگ نکردن و صدا نکردنشون هم میشه چت روم   تاپیک شعر  یادته

بله یادمه

نینی یار تذکر میداد و میترکوند و کلا هم منحل شد

و همه چیز مشخص شد

ولی فعلا صحبت راجع ب این مورده

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بله یادمه نینی یار تذکر میداد و میترکوند و کلا هم منحل شد و همه چیز مشخص شد ولی فعلا صحبت راجع ب ...

این مورد هم استاتر مثل بقیه سیاست نداشت  تو لفافه کاری انجام بده

وگرنه سیاست خیلیا رو داشت الان وضعش این نبود

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
نی نی یار کامل هنگ کردی خدایی،منکه اصن نفهمیدم کی به کی شد الان😂

دقیقا سر کلاف گم شده دوتا تاپیک دیگه هم دعواس به خدا صورتم تب میکنه اینجور مواقع میخوام برم یه اب به صورتم بزنم میترسم  

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

پری میگه پستی رو پاک نکرده اما ی پست گذاشت و استارتر ریپش کرد بله ماجرا تمام ولی چرا استارتر تاپی ...

ظاهرا نمیخوان قبول کنن

مهم نیست

ولی من تا آخر تاپیکش بودم و دیدم

در هر صورت

اوضاع سایت اینجوری باشه ماها میریم

باند بازی و مافی بازی بمونه برای کسایی که اینجا رو دو جبهه کردن

بچه ها فردا مهمونی مانتو گل‌بهی بپوشم یا بادمجونی؟پاک گیج شدم

😐😐😐😐از نی نی یار شب بپرس😐😐😐😐🙄🙄🙄

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒