2777
2789
عنوان

احتمال بارداری روز نهم دوره

834 بازدید | 28 پست

بارداری اولم با یکبار اقدام روز سیزدهم باردار شدم. این ماه روز ششم و نهم دوره رابطه کامل داشتم فقط. آیا ممکنه باردار بشم؟ دوره هام ۲۸ روزه و مرتب هست همیشه. میگن وقتی بین دو بارداری فاصله بیوفته رحم کمی تنبل میشه و با تاخیر بارداری رخ میده درسته؟ بچه اولم چهار سالشه

اگه کسی تجربه بارداری روز نهم داشته بگه لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه استارتر بچه ها من پنج شنبه باید لک میدیدم جمعه‌ پریود میشدم نشدم سرگیجه دردشو داشتم پنج شنبه ولی تا جمعه شب تموم شد حالا نشونه ی بارداری هست بی بی چک بزارم؟ خدایی جواب بدید بچه ها

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه اولت دختره یاپسر

چه جوری اقدام کردی شوهرت راضی بود یانه

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
با اجازه استارتر بچه ها من پنج شنبه باید لک میدیدم جمعه‌ پریود میشدم نشدم سرگیجه دردشو داشتم پنج شنب ...

من ماه پیش روز ۲۳ دوره که امن بود رابطه داشتم باید چهارشنبه پریود میشدم اما شنبه بعدش پریود شدم تا حالا اصلا سابقه تأخیر نداشتم کلی هم امید بستم که نشد...بی بی چک بزن اگه منفی شد صددرصد پری میاد

بچه اولت دختره یاپسر چه جوری اقدام کردی شوهرت راضی بود یانه

بچه اولم ۲۷ سالم بود و از ازدواجمون پنج سال می‌گذشت چون دانشجو بودیم هر دو بچه نخواستیم این مدت. اما بعدش با یکبار فقط روز تخمک گذاری گرفت و پسر شد. هر دو راضی بودیم

بچه اولم ۲۷ سالم بود و از ازدواجمون پنج سال می‌گذشت چون دانشجو بودیم هر دو بچه نخواستیم این مدت. اما ...

شکر

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
با اجازه استارتر بچه ها من پنج شنبه باید لک میدیدم جمعه‌ پریود میشدم نشدم سرگیجه دردشو داشتم پنج شنب ...

آره بی بی چک بزن گلم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم