واکسن چهارماهگیشو زدیم الان استامنیوفن دادم ولی پایین نیومده باید چیکارش کنم؟؟؟؟
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اره اره امروزم همینجوری داشتن با ی بنده خدایی برخورد میکردن طفلک کر و لال بود چ بچش خوشکللل بوددددد
من باید هفته پیش واکسن میزدم هی گردوندن منو تا امروز ب زور با یکی از اشناهام رفتم ک واکسن بچمو زدن
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چر ا؟؟؟ بهداشت ما متتطره یکی بره واسه مراقبت، ایتا دوس دارن جلوی ما مامانا ادای دکترا رو در بیارن
شعور ندارن هر بار ی انگ زدن
شیاف زیر۶ ماه خوب نیس یه ۲۴ ساعت داغی بدن وکله طبیعی بدن درحال مبارزه اس لباس نازک بپوشون اب قندبده تا تن تن دسشویی کن .و مثلا ۷ کیلو ۱۴ نده میتونی ۱۷.۱۸ قطره هم بدی ولی هر۴ ساعت یه بارو کمپرس اب سرد هم بزار
به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
شیاف زیر۶ ماه خوب نیس یه ۲۴ ساعت داغی بدن وکله طبیعی بدن درحال مبارزه اس لباس نازک بپوشون اب قندبده ...
باشه عزیزممم ممنون دستت درد نکنه
برای واکسن های بعدیش خود قطره استامینوفن رو بگیر پاراکید تاثیرش کمه. منم پاراکید میدادم که راحت تر بخوره ولی یکی از دوستام گف خود استامینوفن بده سری بعد دادم دیدم آره بهتره
برای واکسن های بعدیش خود قطره استامینوفن رو بگیر پاراکید تاثیرش کمه. منم پاراکید میدادم که راحت تر ب ...
دستت درد نکنه عزیزم