2777
2789

بچه ها.شوهر خواهرم به خواهرم خیانت کرده حالا خواهرمم فهمیده کلی هم دعوا و ...

بقول شوهرش که میگ دیگه نمیرم سراغ اون خانومه.ولی خواهرم میگ بهش شک دارم چون سرد شده چون همش باهام دعوا میکنه.اخه بخاطر کارش یه شهر دیگه اس و خواهرم یه شهر دیگ.الان شماره خانومه رو برام فرستاده میگ بیا یه جوری بهش اس بده باهاش رفیق شو یا شمارشو بده یه پسری از فامیل که بره سمت اون و شوهرمو ول کنه.حالا من چیکار کنم چطوری میتونم کمکش کنم.توروخدا بگید.بقران حالش داغونه.شوهر اشغالش شماره مخفی داشت اخرم لو رفت الان زندگی خواهرم جهنمه.چجوری این خانومو ازش دور کنیم.یا چجوری بفهمیم که هنوز باهمن یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ادمی که خیانت میکنه لاشی هست و هیج وقت یه لاشی ذاتش عوض نمیشه امکان نداره نره سمت اون خانوم ولی میره سمت یکی دیگه امکان داره ۱ ماه نره سمت این کارا ولی فکرش اونجاس و در اخر دوباره میره سمتشون 

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫

میخوای یه پسر بیچاره رو بدبخت کنید تا خواهرت آروم شه؟ خدارو خوش نمیاد...

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

لعن و نفرینِ صاحب این من به تک تک زنایی ک به همجنساشون رحم نمیکنن و میشن نفر سوم، آخه پول و شهوت انقد براتون ارزش داره ک آشیون خراب میکنید؟

عزیز هیچ پسری رو نفرستید سراغش، خواهرت باید از شوهرش مطمعن بشه ک دیگه خیانت نمیکنه وگرنه زنه هرزه باز ب هرزه بودنش ادامه میده

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
لعن و نفرینِ صاحب این من به تک تک زنایی ک به همجنساشون رحم نمیکنن و میشن نفر سوم، آخه پول و شهوت انق ...

اینو خیلی قبول دارم 

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...