2777
2789

من تازه عقد کردم مثلا اومدم در حق مادرشوهرم دختری کنم چون دختر نداره،خیلی خوشگله اما موهاش سفید شده و کسی نیست براش رنگ بزاره و ابروهاشم آرایشگر میاد خونه اصلاح میکنه

یه روز گفت بمون زنگ زدم ارایشگاه بیاد یه دستی هم به صورت تو بکشه 

بحث در مورد زیبایی و آرایشگری بود من گفتم وای مامان بیا ابروهاتو میکرو بلدینگ کنیم خیییلی بهت میاد

گفت نه من نمیتونم بیرون ارایشگاه برم گفتم خودم با ماشین میبرمت ،خواهرشم اونجا بود گفت نه چیه این کارا ابرو میریزه

بعد مادرشوهرمم گفت اره تا وقتی ابروهاتون مو داره از این کارا نکنید 

میخواستم ثواب کنم کباب شدم

نزدیک عید رفتم خونش 😐😐😐

بگین چی دیدم

ابروهاشو میکرو بلدینگ زده بود😐

گفت اره دختر همون خواهرش که میگفت این کارو نکن کلاسشو رفته اومد برا منم زد😐😐😬

نمیدونم چرا لال شدم

نمیدونم چرا هرچیزی که من بگمو بد میدونن 

اما جاریم که دختر خواهرش هرچی بگن انجام میده

به نظرتون چه سیاستی داشته باشم 

الان دیگه بی اهمیت شدم کرونا گرفته تو خونس زنگ نزدم بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زنگ بزن . ولی دیگه بهش چیزی نگو پیشنهادی هم نده 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

تا ازت نظر نخواستن نظر نده هیچوقت هیچ جا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

به دل نگیر

بزرگ ترین رویای زندگیم اینه که جهان گرد شم و همه عمرمو تو جهان گردی بگذرونم و زندگیم بشه پر از تجربه... دوس دارم خونم تو کوله پشتیم باشه😅ولی همونطور که گفتم این فقَط رویاست.. 😒:) 

وااای استارتر منم تقریبا همینم

من مثلا الان پیشنهاد میدم به مادر شوهرم میگم فلان کاررو بکن میگه نه بابا این کارا چیه فرداش خواهرشوهرم همونی که من گفتمو میگه فوری انجام میده😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

زنگ بزن بهش ولی دیگ کاری ب کارش نداشته باش ک چی میخره چی میخوره کجا میره نمیره

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

کلا نظری نده در هیچ موردی حتی نظرتو خواستن سعی کن بگی هرجور خودتون صلاح میدونید.

درمورد هیچ چیزی نظر نده و بقول خودت ثوابم نکن بهترین کار همینه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

وا گفتم چی شده .چقدر حساسی خب ان لحظه مخالف بوده بعد فکراش را کرده و چون جاری واردتر از شما بوده حرف جاری بیشتری اثر گذاشته . مرور زمان هم اثر گذاشته . خودمون هم خیلی وقتا اول یه چیز را مخالفت میکنیم بعد که فکر میکنیم میبینیم بدم نیست