2777
2789
عنوان

ماه نه هستم بشدت بی جونم چی بخورم؟

215 بازدید | 10 پست

سر کارم دیگه نمی تونم برم کارای خونه رو کامل نمی تونم انجام بدم فقط غذا میپزم و ظرف میشورم یه تمیز کاری جزیی روزانه خسته شدم کی توان قبلم برمیگرده؟ چی بخورم جون بگیرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای وای کاملا درکت میکنم، منم توی ۳۷ هفته هستم، من کشمش و خرما میخورم یکمی بهتر میشم ولی کلا همش در حال دراز کشیده هستم، بنظرم زیاد به خودت فشار نیار و بیشتر استراحت کن که بچه هم خوب وزن بگیره

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞

گرمیجات

معجون

کاچی

ارده شیره

تا میتونی این ماه گرمی جات بخور

عرق کاسنی هم بخور

اینکه میگن بچه زردی میگیره اصلا ربطی به گرمی خوردن شما نداره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
وای وای کاملا درکت میکنم، منم توی ۳۷ هفته هستم، من کشمش و خرما میخورم یکمی بهتر میشم ولی کلا همش در ...

آخه نمیشه احساس بی مصرفی میکنم من فعال بودم الان جون ندارم دستشویی بشورم تمیز کاری کنم تا یکم کار مسکنم لرزشم میگیره

بعد زایمان برمیگردیم به حالت قبل یا دیگه اونروزا تموم شد؟

باید به خودت برسی

یهو بر نمیگرذه

۴۰ روز فقط بخور و بخواب و شیر بده

بعدش حسابی گرمیجات و‌مغزی جات و کله پاچه بخور

هی کم کم توانت بر میگرده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
آخه نمیشه احساس بی مصرفی میکنم من فعال بودم الان جون ندارم دستشویی بشورم تمیز کاری کنم تا یکم کار مس ...

منم والا توو یروز خونه تکونی میکردم!!! اینم میگذره دیگه آخراشه خداروشکر، دو روز دیگه انقد سرت شلوغ میشه دوباره

🌞کمتر از ذره نهی پست مشو اوج بگیر؛ تا به جولانگه خورشید رسی رقص کنان🌞