2777
2789
نه حمایت نمیکنم،دارم میگم بحث بیخودیه از نظر من خیلی چرته که اون مرد متعهدی که ریده به اعتمادتو و ق ...

یعنی اون روزی که این حرف شما رو حداقل نصف خانوما درک کنن اوضاع ما خیلی بهتر از قبل میشه 

دمتون گرم😘

کاری به زنای خیانت کار و نامرد ندارم ولی حتی بدترین زنا هم تا یه مرد مشکل دار خرابشون نکنه خراب نمیشن ولی مرد خراب نه ممکنه برای خراب شدنش هیچ زنی دخیل نباشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرد متاهل می شناسم دو تا بچه داره.همه جوره هم برای زن  و بچه اش خرج می کنه.

سالی حداقل پنج شش زن جدید وارد زندگیش میشه، همه رو هم برای لذت و تجربه عشق و عاشقی و کوتاه مدت می خواد.

بهش بگی چرا؟ میگه : عقده ای شدم چون دختری که می خواستم بهم ندادن دارم از زن های دیگه انتقام می گیرم! 

به من بگی میگم عادت کرده و ...

زن و مرد خائن به تعداد مساوی هست فقط مال مردها بیشتر رو میشه اون خیلی احمقه که فکر می‌کنه داره خیان ...

بله دقیقا حرفتون رو تایید میکنم 

و در ادامش باید بگم دلیل اینکه خیانت اقایون بیشتر رو میشه برمیگرده به اون قسمت از تربیت که رابطه با جنس مخالف رو برا زن ننگ میدونن و برا مرد افتخار   

این باعث میشه اقایون روابطشونو راحت تر بیان کنن ولی خانوما فک میکنن قربانی شدن و بیان نمیکنن 

کم بودن خیانت توسط خانوما دلیلش ترس از بازگو کردن خیانتشون هست نه عدم خیانتشون

میدونی مشکل از دوجاست، جامعه خراب و نبود قانون درست حسابی  که مردا رو اینطور بی رگ و ریشه کرده، وقتی دخترا و زنای گشنه زیاد بشن و مردا هم گرسنه جنسی باشن ازونطرفم قانون محکمی نباشه اینطور میشه

وگرنه چرا یک زن درخیانت کردن به همسرش اینقدر راحت نیست گرچه که زنا معمولا کمتر به همسرشون خیانت میکنن

ما زنا به هم رحم نمیکنیم از مردایی انتظار فاوداری داریم که همع زندگیشون پایین تنشونه

واقعاچرا فکرذکرشون اونه؟ بعدشم مهمترازاین چرا سیرمونی ندارن؟ودرضمن چرا فکر میکنن فرق میکنه خانم خودش یه زن دیگع🤦‍♀️

وای خدا چقد بعضی از مرداهرزه و پست وکثیفن

لایک نکنید                      
یعنی اون روزی که این حرف شما رو حداقل نصف خانوما درک کنن اوضاع ما خیلی بهتر از قبل میشه  دمتون ...

ایشالا

قربونت ❤

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
یاخدا فاحشه خونه شده یعنی چع زود وسریع🤦‍♀️

نگفتم اینجا فاحشه خونه شده،میگم فک کن توی کشوری بودی که خیلی رسمی فاحشه خونه دارن

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

طبق تعریف خود آقایون مثل اینکه یه مشت حیوان غیر قابل کنترل که هر زنی میبینن براش له له میزنن هستن😐خب یه زن هم بره طرفشون چرا خودشونو کنترل نمیکنن؟ 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یه سری از مردا نمیزارن دخترا بدونن متاهلن، بخوای منطقی فکر کنی خود مرده که مقصر اصلیه چون حالا کسی هم سمتشون بیاد چرا باید قبول کنن؟ 

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بش میگفتی هیچ زنی سر خود پا نمیشه بایه مرد زن دار رابطه برقرار کنه حتما مرده یه جوری مخشو زده یا کمبود مالی داره به خاطر پولش باهاشه 

ولی شما مردا ذات ندارین و به زنا به چشم وسیله جنسی نگاه می‌کنید 

کبوتر با کبوتر باز با باز شما مگ خودت خوشگل و خوش هیکل و جذابی که همچین زنی بخوای؟ 

همه ام میدونن زنا خیلی زیباتر از مردان، مردی که خوشگل باشه لیاقت یه زن خوشگل رو داره نه شما سیبیلو های عن دماغ 

تازه این هیچی من جات بودم اونجا شروع میکردم به فحاشی و کارو به کتک کاری میکشوندم مرتیکه چه رویی داشته جلو اون همه زن اینطوری وقیحانه حرف زده 

انقد که بهشون هیچی نگفتیم پروووو شدن 

باید باهاشون مث سگ هار رفتار کنی تا حد و حدود خودشونو بدونن