2777
2789

اینکه چرا ما زنا بهم خیانت میکنیم جز چرت ترین جمله هاییه که شنیدم!!!زنی که ازدواج میکنه با مردش پیمان میبنده،با بقیه زنا که پیمان نمیبنده!اونا هیچ تعهدی بهش ندارن،اگه زنی که میاد تو زندگی یکی دیگه 10% مقصر باشه اون مرد 90% مقصره

توی این جامعه هیچکس در مقابل هیچکس دیگه انسان نیست!این دیگه باید برامون عادی شده باشه،حالا شما ها اون 90 ول میکنین و با یه تعجب زیاد میچسبین به اون 10%

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اون بیشرف داشت ما زنا ب تمسخر میگرفت

زن و مرد خائن به تعداد مساوی هست فقط مال مردها بیشتر رو میشه

اون خیلی احمقه که فکر می‌کنه داره خیانت می‌کنه و زنا رو مسخره میکنه، همون زنهایی که باشون خوابیده کلی به ریشش خندیدن چون مطمئن باش بیشترشون اینکاره بودن و اون مرد تنها کیسشون نبوده

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
اولا که خیلی از خانم ها با آقا رابطه برقرار میکنن و نمیدونن اقا متاهل هست یعنی انقدر مرد عوضی هست که ...

بشدت موافقم

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
اینکه چرا ما زنا بهم خیانت میکنیم جز چرت ترین جمله هاییه که شنیدم!!!زنی که ازدواج میکنه با مردش پیما ...

اگ ما زنا بهم رحم کنیم همچبن چبیزایی وجود نمیتد ک بحث کنیم

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕
یچیز کلی بگم . وقتی یک مرد خیانت می‌کنه طرف مقابلش زنه. یعنی ی زن هم خیانت کرده.

نه ممکنه اون زن مجرد باشه،بیوه باشه

خیانت اول و مرد به زن میکنه که این بزرگ ترین خیانته از نظر من

در حق شریک زندگیش اگه مرد دنبال این چیزا نباشه به زن خودش راضی باشه از زندگیش هیچ وقت خیانت نمیکنه ولی خوب ذات مرد و زن ها هم بی تاثیر نیستن

عضو گروه قرمز ❤وزن اولیه ۸۳🤞🏻 وزن هدف ۶۵👌🏼💞
نه ممکنه اون زن مجرد باشه،بیوه باشه

الان تو ب زنی ک با ی مرد زن دار خیانت میکنه حمایت میکنی

اگ ما زنا بهم رحم کنیم همچبن چبیزایی وجود نمیتد ک بحث کنیم

اگه همه به اخلاق پایبند باشن ایران الان از سوییس هم آبادتر بود

اگه دولتمردامون اخلاق داشتن این کرونا الان انقدر آدم نمیکشت

اگه حقوق زنا تو این جامعه پایمال نمیشد انقدر زن ضعیف و عقده ای وجود نداشت که برا ساپورت روحی و مالی دست به هر کاری بزنن

یه عالمه اگه هست!!که هیچ کدوم عملی نیست،نباید به زنا گیر بدی

منطقی ترش اینه،تو داری تو جامعه ی بدبختی زندگی میکنی که پر از آدم مریضه که اصلا احتیاج به کمک دارن،حالا تو از این مرضا چه انتظاری داری؟چرا فک میکنی اونی که بویی از تربیت نبرده،توسط یه عالمه مرد بدتربیت خورد شده وجدانی براش مونده؟یا محتاج پوله و هی وسوسه میشه و میتونه به اخلاق اهمیت بده؟

داستان اینه عزیزم،منطقی اینه که تو اینا رو از مردت بخوای،از اونی که انتخابش میکنی

فک کن تو جامعه ای هستی که فاحشه خونه هست!اونموقع از اونا هم انتظار داشتی با مرد متاهل نخوابن؟!

اگه همه به اخلاق پایبند باشن ایران الان از سوییس هم آبادتر بود اگه دولتمردامون اخلاق داشتن این کرون ...

حرفتون بشدت

درست

حرفی باقی نمیمونه

الان تو ب زنی ک با ی مرد زن دار خیانت میکنه حمایت میکنی

نه حمایت نمیکنم،دارم میگم بحث بیخودیه

از نظر من خیلی چرته که اون مرد متعهدی که ریده به اعتمادتو و قول و قرارتون ول کنی بری گردن اون زن یا هزاران زن دیگه رو بگیری که ای خانوم چرا به منی که هم جنستم خیانت کردی!!!

یچیز کلی بگم . وقتی یک مرد خیانت می‌کنه طرف مقابلش زنه. یعنی ی زن هم خیانت کرده.

نه لزوما شاید خانمه مجرد باشه ولی در کل یه دست صدا نداره یه مرد تا یه زن همراهش نباشه که نمیتونه خیانت کنه