2777
2789

ما یبار تو مجلسی بودیم مرد و زن قاطی صحبت خیانت شد ی اقایی خیلی حرف چرت میزد میگ ب لیاقت زن برمیگرده ک همسرشو سیر کنه من ی اخلاقی دارم ب نیاز جنسی ب عنوان ی نیاز  اصلی میدونم و حرف زدن برام راحت زنا مجلس سکوت بودن خجالت میکشیدن من گفتم اون مردی ک سیر نمیش بیماری جنسی داره یک دو ذات خراب داره کسی جلشو نگرفته زنشو طلاق بده بره خیانت کنه میخواد با ی تیر دونشون بزنه هم زنشو نگهداره هم خیانت کنه گفت ک بعضی از زنا هیکل خوب ک ندارن هیچ اخلاق ندارن  دیگ حق اینا هست گفتم حق هیچ زنی خیانت نیست بلکه حق شماست ک همچین افکارایی دارین خلاصه هرچی گفت جواب دادم اخر گفت باش ما مردا مریضی بی ذات ولی شما زنا بهم خیانت میکنین چرا میدونین طرف زن داره بازم رابط برقرار میکنین تویی ک میگی زن مقدس بی ازار خوبه چرا اینجور زنا اینجور کار میکنن دیگ مابزور نمیگریمشون من جواب دادم گفتم اونا هم خیانت دیده اند بخاطر همین گفت چرا خیانت دیده اند بازم شما زنا هستین 

اگ پول بره سرکار اونجوری ک بیشتر شرف داره پس بدون شما زنا نصفتون مریض هستین

من در جواب سکوت کردم

خانما چرا

چرا

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کرم از خوده درخته

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

باید میگفتی پس خوبع ک مردا اندام خوب ندارن زنشون بهش خیانت کنع 

دوما مردی ک خوب باش حای اگ زنی هم بیاد سمتش میتونع خودشو جم کنع 

پس تو ی اشغالی ک اول نیازت حکم میکنع 

کسی ک حتی عزت نفس ندار 

اصلا مرد نیست نره 

چقد بعضیا بی شرفن اه اعصابم بهم ریخت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

تا وقتی خودمون به همجنس خودمون رحم نمیکنیم از مردا دیگه توقعی نیست که رحم کنن😐😐

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

وا خیلی از زنها هم خیانت می‌کنند به شوهرشون، مردها میان بگن ای مردها چرا به هم رحم نمی‌کنیم چرا چرا؟ نخیر میرن گیس زنه رو میکشن!

آدم خائن تو هر دو جنس هست 

آدم باید جفت و همسر مناسب پیدا کنه والسلام

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
من فقط میدونم بهتره با هر بی شرقی دهن به دهن نذاری

ولی اون بیشرف داشت ما زنا ب تمسخر میگرفت

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

ما زنا به هم رحم نمیکنیم از مردایی انتظار فاوداری داریم که همع زندگیشون پایین تنشونه

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

اولا که خیلی از خانم ها با آقا رابطه برقرار میکنن و نمیدونن اقا متاهل هست یعنی انقدر مرد عوضی هست که خوب نقش بازی کنه 

دوم خیانت در خانم ها کم نیست و مختص آقایون نیست .

سوم خیانت صرفا ربطی به بیماری جنسی یا رابطه جنسی نداره ...من میتونم بگم طبق تجربه کاریم 80 درصد مشکلات ریشه دار روانی دارن ..حتی اختلال وسواس میتونه منجر به خیانت بشه

چه فردی که خیانت میکنه و چه فرد نفر سوم رابطه هردو به شدت دچار مشکل روانی هستن و مقصر اصلی فردی هست که متاهله ..چون اون تعهد باید اول بدونه