2777
2789

سلام این مشکل دوستمه .لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید 

دوستم مادرشو تو بچگی از دست داده و پدرش چندین ساله سرطان داره و متاسفانه دکترا جوابش کردن و گفتن دو سه ماه بیشتر وقت نداره 

حالا دوستم نگران آینده است...علاوه بر خونه ای که دوستم و پدرش با هم ساکنن چندین خونه دیگه دارن که دوستم از اونها قراره اجاره بگیره و حدودا ۵۰ ۶۰ میلیون میشه 

مشکل اینجاست دوستم دانشجو هست و نمیدونه شاغل بشه یا نه؟چون اگه شاغل شه حقوق بازنشستگی پدرش که تقریبا ۲۰ ۳۰ هست بهش نمیرسه 

و اینکه دوستم قراره تمام اموال پدرش از جمله خونه ها به نامش زده بشه و چون یه برادر بزرگتر از خودش و متاهل داره نگرانه که شکایت کنه و اینا 

میخواد ببینه آیا میتونه شکایت کنه و اموال پدرشو پسره هم بگیره؟یا کاری از دستش برنمیاد ؟

و اینکه حقوق بازنشستگی پدرش به برادرش که بالاتر از ۱۸ سالشه رسیده نمیشه که درسته ؟؟؟؟؟

شکایت نمیخواد اموال طبق قانون تقسیم میشن

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حقوق پدر تا ٢٥سالگي مياد برا دختر هم

و اين ك ازدواج كنه هم نمياد 

واين ك چرا ب پسرشون هيچي ندن؟؟ 

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

میگن سهم پسر از دختر بیشتره چرا میخواد سهم داداششو بگیره قبلا ک سهم پسر از دختر بیشتر بود الان نمیدونم 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بهش بگو کمتر چاخان کنه کسی ام این همه پول داشته باشه میدونه چیکار کنه که نگران آینده نباشه .

😂😂😂😂😂😂👍

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
بهش بگو کمتر چاخان کنه کسی ام این همه پول داشته باشه میدونه چیکار کنه که نگران آینده نباشه .

چاخان نیست دوست عزیز اگه باور ندارید می تونید در کمال احترام تاپیک رو ترک کنید .