2777
2789
واقعا؟ چ مدت گذشت تونستی یکم عادت کنی؟ آخه من وقتی قهر میکنم ی روزش واسم صد روزه تا اینکه پیام بده ...

عادت که نکردم واقعا یادمه اون روزی که بهم زنگ زد از ذوق کل دوستامو شام دادم 😂😂😂

قهر بودن خیلی سخته خصوصا اگه کسی باشه که دوستش داشته باشی .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خداروشکر  اتفاقا بعد از اون هفت ماه رفتارامون خیلی پخته تر شده بود  به نظر خودم البته ...

اها پس خوبه من نامزدم عادت کرده همش من پیامو زنگش بزنم وقتیم اون زنگ میزنع انگار دنیا رو بهم دادن حالا میخام ی مدت خیلیی کمتر حالشو بپرسم ک اونم بشه مثله من 

ولی هی میگن سرد میشید و اینجور چیزا

میدونم همونی میشه که میخوام.
بنظرتون تو دوران قهر چجوری باید رفتار کرد دخترا نباید سراغی بگیرن؟ یا باید یجوری رفتار کنن که انگار ...

بستگی به شخصیت طرف مقابل داره
یه وقتایی میبینی انقدر جنبه و شعورشو داره که حتی اگر اشتباه از شما نباشه خودت پا پیش بذاری
اگه نه همون سر سنگین باشی بهتره
اگر خیلی دوسش داری دیگه باید پا بذاری رو غرورت (البته اگر اشتباه از نامزدت باشه  ) و بجنگی واسه نگه داشتنش ولی همیشه نباید اینکارو بکنی ، جنبه ندارن بعضیاشون 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اها پس خوبه من نامزدم عادت کرده همش من پیامو زنگش بزنم وقتیم اون زنگ میزنع انگار دنیا رو بهم دادن حا ...

ببین همه چی بستگی به درک طرف مقابلت داره بعضی اوقات شخصیتشون یه جوریه که هر چی بیشتر دورو برشون باشی فکر میکنن چه گوهر جاودانه ای هستن 😂

همیشه حد رو رعایت کن 

مرسی ک راهنماییم کردی چجوری ساده نگیرم ؟؟ من متاسفانه بشدت ساده و احساساتیم دقیقا باید چیکار کنم؟

منم دقیقا ساده هستم و سیاستم صفره خیلی .

خودت رو کم ندون و نزار سوارت بشه انوقت همیشه باید حرف اون باشه .

و شرط ازدواج هایی که برات میزاره راجبش زیاد فکر کن اگه هم میتونی بهتره بری مشاور یک جلسه حرف بزن مشورت بگیر ازش ببین میتونی با اون شرایط و حرف هایی که میزنه کنار بیای یا ن .

خودت رو فدای عشق نکن من همه چیم رو فدای عشق کردم و الان باختم ‌

الانم هر کاری میکنم شوهرم این قبل نمیشه چون اولش خیلی خودمو بی ارزش دونستم هر چی گفت گفتم چشم و الان هم رابطمون خراب شده همش دعوا خسته شدم هر روز گریه میکنم 

منم دقیقا ساده هستم و سیاستم صفره خیلی . خودت رو کم ندون و نزار سوارت بشه انوقت همیشه باید حرف اون ...

اانشالله رابطتون مثل قبل پر شور بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عادت که نکردم واقعا یادمه اون روزی که بهم زنگ زد از ذوق کل دوستامو شام دادم 😂😂😂 قهر بودن خیلی سخ ...

دقیقا ..

من ک زنگ میزنع کل خونه میفهمم آشتی کردم از بس ک جیغ میزنم😂

میدونم همونی میشه که میخوام.
منم دقیقا ساده هستم و سیاستم صفره خیلی . خودت رو کم ندون و نزار سوارت بشه انوقت همیشه باید حرف اون ...

منم خوومو خیلی ذلیل میکنم و خودمو بی ارزش میدونم ورصورتیکه چیزی کم ندارم

چقدر بده ماها انقدر احساساتیم

مرسی ک روشنم کردی

خدادبهت ارامش بده