2777
2789

🎀سیاست های زنانه 🎀👠

بانوی مهربون👩👰💕

به همسرت👴 مسئولیت بده

حتی اگه خرید میوه ش🍎🍅🍊🍐 ریز و لهیده اس، ازش تعریف کن 🤗🤓تا دفه بعد بره بهتره شو بگیره

نکوب تو سرش که تو عرضه ی میوه گرفتنم نداری😠😖 اونطوری مرد سرکوب میشه و دیگه توی کارهای بعدیتونم باهاتون راه نمیاد😮

با خودش می گه اینکه بلده بره بگیره بزار خودش بره😏

پس سعی کن همیشه از خریدش تشکر کنی😍 ( اگرم دیگه خریدش خیلی خیلی افتضاحه 😨 با مهربونی 🙃و قربون صدقه رفتن 🙃😍😘بعد بهش بگو مثلا اگه اینجوری بودن بهتر بود  )

اگه دفه های بعد هم  بد و ریز خریدن😱 بازم غرغر و نق نزنید 🤐کم کم یاد میگیرن صبور باشیییین 😐

💯شاه کلید.....فقط تعریف و تمجید💕

یا مثلا وقتی میخواین در قوطی🛢 رو باز کنین بدین همسرتون این کارو انجام بده و کلی ذوق کنید بگین وااااای عزیزم چقد دستات قوی ان ماشالله🤗😍😘 من هرکار کردم نتونستن بازش کنم☺️😉 هیچوقت بهش نگین خودم میتونم خودم میرم ⛔️و...............

بزارین فک کنه همه جا بهش نیاز دارین و وجودش در کنار شما لازم و ضروریه.....

کپی شده از کانال روبیکا سیاست زنانه در پایین

@siasathaye_zananeh

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

🥴🤢

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وییی اینجوری که پرو میشه 😪 فک میکنه اقا خودش همه کاره اس ، هرچی فک میکنم نمیتونم انقد باهاش مهربون باشم لوس میشه 😅

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

تاریخ مصرف این لوس بازیا تموم نشده هنوز ؟ 

باید خنگ و مفلوک به نظر برسیم و پر و بال و غرور بیجا به مردها بدیم که شاخ بشن برای خودمون ؟ 

چرا نگاهتونو به خودتون عوض نمیکنید ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

ببخشید ولی مگه خودم دست ندارم که بدم اون باز کنه

آویزون بودن خوشم نمیاد

تا حالا نشده در قوطی رو بدم یه مرد برام باز کنه

شده بمیرم خودمو باشم ولی یا باز میشه یا میره تو سطل آشغال 

ولی منت یه مرد رو نمی کشم

اينا سياست نيس توهين به شعور خودته

وقتي چيزي خراب و فاسد شده چرا دروغ بگن مردم

تعريف و تمجيد از چي؟!

واسه يه لقمه نُون چقدر دروغ!!!!!!

آدم بي عرضه با تعريف پروتر و بي عرضه تَر ميشه

انقدر بيشعوري رو ترويج ندين

مادربزگامون هم انقدر بيشعور نبودن

يا هو يا من هو يا من ليس الا هو

استارتر عزیز بهتره اینجا روشهای پیداکردن دوست اجتماعی ،دوست پسر،دوست مبادله ای و...از این قبیل کارهای روشن‌فکرانه رو آموزش بدید جانم ،راست میگن دوره زمونه عوض شده ،دیگه کی به فکر شوهر کردنه که بخواد حفظشم بکنه! مهم نیست وقتی در قید و بند چیزی نباشیم راحت تر زندگی میکنیم ،اینطور نیست؟!متاسفانه بازار حرفای بی ارزش و بی بندوباری داغتره.

مطلبتون بسیار مفید بود سپاس.

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹