2777
2789

توی تاپیک قبلی همه چی رو توضیح دادم خیلی طولانیه نمتونم دوباره بگم.خلاصش اینکه دیروز الکی الکی با شوهرم دعوامون شد حسابی.

پسرمو برده خونه مامانش.دلم یه ذره شده واسه شنیدن صداش😢😭

مادرشوهرم دوساعت پیش زنگ زد گف اومدم دیدم زنگ زدی منم گفتم نه زنگ نزدم.گفتم بیام دنبال بچه یا میارینش...دیگه گف چرا اینجوری منم توضیح دادم اونم گف من نمدونم و ...ولی درکل طرف اونو گرف بعدم گف دخترای من که اینکارا رو نمبکنن گفتم با دختراتون مقایسه نکنین شما که اینجا نبودین گف بلاخره هرکس جنس طرفشو میشناسه😐من گفتم مامان جان من مگه چکار باید واسش میکردم و نکردم؟!گف مشخصه دیگه منم گفتم خوبه دیگه همه خوبن من بدم اونم قطع کرد.دوباره زنگ زدم صدای پسرمو بشنوم جواب نداد

پاشو برو بیخیالیا پاشو بچت بگیر  بعدشم باباش خواست ببره نذار یعنی چی اخه

خیلی سعی کردم نزارم اما گولش زد به بهانه گوشی و خوراکیو...بردش.پسرمم 4سالشه فقط😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی کردم نزارم اما گولش زد به بهانه گوشی و خوراکیو...بردش.پسرمم 4سالشه فقط😭

خودت کجایی خونه خودتی یا خونه مامانت

پاشو با مادر پدرت برو سنگ ها تو  وا بکن بچتم ببین انشالله که زود اشتی کنین

😇😇
خودت کجایی خونه خودتی یا خونه مامانت پاشو با مادر پدرت برو سنگ ها تو  وا بکن بچتم ببین انشالله ...

خونه خودمم...نمیخوام بهانه دستشون بدم.مامان و بابام هنوز نمدونن فقط یه خواهرم میدونه که اونم شهر دیگه س.اگه مامان و بابام بفهمن دعوا بزرگ میشه و مامانامون هم دعوا کن هستن