2821
2789
عنوان

من عاشق شدم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5928 بازدید | 173 پست
فکر الان نباش. من اگ برم 3 ماه باید بمونم. میفته وسط تابستون. خرما پزونه🤣🤣🤣

گفتی خرما پزون یاد اهنگ بندری افتادم😐😂

حالا چه کاری هست؟ 

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@چانبک     این عاشق شده😍

فکر نکنم این عشق باشه

نشونه ی عشق نیست😑🚶‍♀️

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

منم عاشق استادم شدم چ غلطییی کنم

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
هعی داداش چجوری برم. تنها بیرون نمیرم  شهرامونم جداست

حتما یدلیل قانع کننده باباتون داره 

صلاحتونو میخواد 

با مامان نمیشه رفت

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
واسه دو تا دانمارکی یخ زده دلمونو آب کردی 😂😂واگذارت کنم به خدا؟ 🤣🤣🤣

واگذار کردن من به خدا بسیار کار خوبیست😂😂😂

پیشنهاد میکنم حتما انجامش بدی  

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد
برو تاپیک بزن تا بیایم😂😂

😂😂😂😂😂😂😂 روم‌نمیشه😐من ۱۸سالمه اون طرف ۳۴

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻