2821
2789
عنوان

من عاشق شدم😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 5924 بازدید | 173 پست
اره منم همین کارو کردم

تهش چی شد؟

ولی مطمئنم دیگه حسرتی نداری

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار یه هفته بگذره اگه بازم یادش بودی یعنی عشقت واقعیه... من خودم یه فیلم عاشقانه میبینم تا چند روز ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کلا 3 ماه همکار بودیمم. الان ک نیست دارم حسش میکنم نبودشو.. فک کنم بگذره درست میشم 😔

داره ولی من باید برم اهواز. گرمهههه اونجاااا 😂 دارم سبک سنگین میکنم بببنم عاشقی به گرما می ارزه یا ...

ببین میارزه که له له بزنی یا خیر😁البته اهواز همچینم گرم نیست

نمیدونم چند درجس

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد
الان باهمیم خانواده من راضی نمیشن ازدواج کنیم😂

یروز راضی میشننهایتش ۲۰ سال دیگه

کاربر اقا هستم؛تمام تجربیاتم و شناختم نسبت به مسائل رو در اختیارتون قرار میدم اهل مطالعه هستم پس خوشحال میشم سوالی داشتید پاسخ بدم 
داره ولی من باید برم اهواز. گرمهههه اونجاااا 😂 دارم سبک سنگین میکنم بببنم عاشقی به گرما می ارزه یا ...

وایی تو دیگه خیلی باحالی😊😂😂😂😂😂😂 عاشق نیستی بابا وابسته شدی ول کن میره از سرت

متاسفانه نداریم چند تا دانمارکی تو فیریزر بود همونارو در آوردم یخش که واشد بخورین😐😂 تا بعد ببینیم ...

واسه دو تا دانمارکی یخ زده دلمونو آب کردی 😂😂واگذارت کنم به خدا؟ 🤣🤣🤣

بابام هیچ جوره نمیزاره😱😱😭😭

پس یسر به مشاور قبل ازدواج بزن